26 Юни, 2018 11:12 4 728 17

Искате екстри в Tesla - плащате на месец

  • tesla-
  • екстри-
  • заплащане
Искате екстри в Tesla - плащате на месец - 1

Компанията на Илон Мъск ще взима допълнителна месечна такса за достъп от автомобилите до интернет сервизи, но само такива, които не са свързани с безопасността. Клиентите на Tesla, поръчали автомобили след 1 юли тази година, ще могат да избират между два пакета за сервизни услуги - стандартен и премиум.

Ще се отличават по брой и набор от приложения и достъпни функции. Само базовият пакет ще остане безплатен. В него влизат ъпдейти по софтуера на колата, навигация, както и приложение с ниско потребление на мегабайти. Най-скъпият пакет ще струва на собствениците на електромобили Tesla по $100 на месец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ombre

    9 2 Отговор
    Изключително неграмотен превод от английски!
  • 2 Driving pleasure

    21 8 Отговор
    Ще плащат - като са достатъчно лъмави да си купят тая щайга, ще плащат. На Свети Илон му трябва кинта :)
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Зомби с квадратно чело

    12 1 Отговор
    ХаХа първо 600$ за годишна тех. подръка а сега и 100$ на месец за софтуерен ъпдейт.
    Тоест на година 1800$ супер кой е ЗА????

    Коментиран от #10

  • 6 Христо

    10 1 Отговор
    Скоро ше направят така, че като се качиш в теслата, цъкаш "мултимедията" да си пуснеш някоя песничка и ще ти изписва "Не си си платил абонамента за аудио плеъра".
  • 7 До редакторите

    8 3 Отговор
    Аман от некадърни редактори! Колко пъти и на колко места трябва да ви пиша че това е годишна такса? Следващия път като ми изтриете мнението си поправете статията, знам че ви плащат да плюете по Тесла, но не правете читателите толкова неграмотни, че не могат да проверят в други източници за да ви лъсне лъжата! Поне като пишете цифри бъдете точни! Годишната такса е 100 долара на 1200! Ще продължавам да пиша това докато не си поправите статията! Трийте на воля?
  • 8 сойкаПРИСМЕХУЛКА

    6 1 Отговор
    Ако плащаш по $100 на месец, къде отива икономията. Нали идеята беше да караш на ток, та си джиткаш с 3лв. цял месец. Какво беше,какво стана.

    Коментиран от #9

  • 9 Тоа пък

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "сойкаПРИСМЕХУЛКА":

    Никой не те задължава да имаш неограничен трафик интернет в автомобила. Ако искаш, ще плащаш по осем долара на месец, ако не искаш ще си караш без интернет. Този който е необходим за update ите на автомобила и картите за навигацията, продължава да е безплатен.
    Ти по колко плащаш на месец за неограничен интернет на максимална скорост в къщи по кабел дори, да ти се струва скъпо 12 лв за мобилен?
  • 10 Аз съм за новите цени

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Зомби с квадратно чело":

    Можеш да преизчислиш годишните задължения, като приемеш че интернета е 100 долара и не е задължителен. Има и нови новини, които надали ще публикуват тук защото не уронват престижа на Tesla. Как ще ги коментираш?


    Теѕlа oтнoвo пpиeмa пpeдвapитeлни зaявĸи зa зaĸyпyвaнeтo нa Моdеl 3 oт вcичĸи жeлaeщи oт CAЩ и Kaнaдa. Гoтoвнocттa нa ĸoмпaниятa дa пpиeмe oщe пoвeчe пopъчĸи явнo пoĸaзвa, чe Теѕlа вeчe мoжe дa пpoизвeждa и пpoдaвa пoвeчe eлeĸтpoмoбили Моdеl 3. Πo вcичĸo личи, чe пocтaвянeтo нa пoтoчнитe линии зa cглoбявaнeтo нa Моdеl 3 в oгpoмни тeнти ce oĸaзa вeлиĸoлeпнa идeя.

    Oщe пo-интepecнo e, чe eднoвpeмeннo c тoвa Илън Mъcĸ e нaмaлил цeнитe нa Моdеl 3. Hяĸoи ĸoнфигypaции и oтдeлни oпции вeчe ca пo-eвтини. Зaпoчнaxa дa ce пoявявaт cъoбщeния зa cпaднaли c $6000 цeни нa ĸoнфигypaция нa Моdеl 3.
    Ocoбeнo пpиятнa e нoвинaтa, чe нaмaлeниятa вaжaт и зa вeчe пopъчaнитe и дopи вeчe зaĸyпeнитe eлeĸтpoмoбили. Toecт, ceгaшнитe пpитeжaтeли нa Теѕlа Моdеl 3 щe пoлyчaт ĸoмпeнcaции.

    Към днешен ден около 450 000 души са поръчали и очакват да получат своите електромобили модел Model 3.

    Коментиран от #11, #12

  • 11 Зорлем

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Аз съм за новите цени":

    Тези "добри новини" от самата компания ли идват или от някой що-годе външен и страничен наблюдател?

    Коментиран от #14

  • 12 Зомби с квадратно чело

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "Аз съм за новите цени":

    При положение че след една седмица излиза Q2 какво има да коментирам, слухове ли?

    Коментиран от #13

  • 13 Зомби² на квадрат

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Зомби с квадратно чело":

    И ако произвеждат по 5000, какво? Ще си промениш отношението към Тесла ли? Ти вярваш ли си? Нищо няма да се промени, независимо дали вече произвеждат по толкова или ще ги произвеждат след две седмици.
  • 14 Аз съм за новите цени

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Зорлем":

    Тези цени идват от конфигуратора на Tesla, когато си поръчваш екстрите от автомобила който да ти бъде произведен. Най-бързия модел 3 с два двигателя поевтинява от 78 хиляди долара на 64 хиляди долара.

    Коментиран от #15

  • 15 Зорлем

    0 1 Отговор

    До коментар #14 от "Аз съм за новите цени":

    Въпросът беше за наплива от поръчки. Преди две-три седмици имаше спекулация, че около четвърт от депозитите са изтеглени и тогава компанията изобщо не беше словохотлива по темата.

    Коментиран от #16

  • 16 Аз съм за новите цени

    2 0 Отговор

    До коментар #15 от "Зорлем":

    Да си чул да са спрели записванията? Преди година, имаше 500 хиляди поръчки. Ако са се отписали 25% биха останали 325 хиляди, само ако бяха спрели записванията, официалната информация беше че има по 1800 записвания на ден, следователно нищо не пречи да са се отписали дори 30%, но въпреки това да има 450 хиляди поръчки, нали?

    Коментиран от #17

  • 17 Зорлем

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Аз съм за новите цени":

    Бе, ако всичко беше цветя, рози и бакалски сметки щяха да затворят лесно устите на "обвинителите" тогава (както се случи с Consumer Report), а не да мълчат като ... и да пускат сега някакви самохвалебствени изявления. Щото дори и в Капитал онзи ден излезе статия за съкращенията на персонал,затварянията на разни соларни "инсталации", и разпърдяването на сътрудничеството с Home Depot.