Last news in Fakti

24 Юли, 2018 16:55 6 391 13

Флагманът на Nokia ще струва $1000

  • nokia

В момента Nokia 8 и Nokia 8 Sirocco са най-скъпите смартфони на HMD Global, но в сравнение с конкуренцията са направо евтини. По последна информация обаче финландската марка се готви да представи истински флагман, който ще струва около $1 000 и ще бъде снабден с няколко високотехнологични камери.

Името на апарата все още не е известно. Из мрежата се споменават названия като Nokia 9, Nokia 10 или дори Nokia A1 Plus. Смартфонът ще има екран без рамка с вграден скенер за пръстови отпечатъци, чип Snapdragon 845 и OLED-дисплей от LG.

Инженерите на HMD Global работят над смартфона от февруари и според слуховете премиерата му може да се състои в края на третото тримесечие на годината на изложението IFA 2018 в Берлин. От друга страна Nokia 8 бе представена през октомври 2017-а и съществува немалка вероятност новият флагман да бъде показан през същия месец година по-късно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 hmhmhm

    4 4 Отговор
    ко, ко речи!
  • 2 Критика

    10 10 Отговор
    За последните 5-6г нокия дръпнаха много назад,доста години ще им трябва за да се докажат отново

    Коментиран от #3

  • 3 ки ки

    20 1 Отговор

    До коментар #2 от "Критика":

    Не самата Нокия дръпна назад, а микрото ги дръпна назад. Сега вече без микрото, нокията полека лека става пак нещо от значение.
  • 4 Нокия

    22 2 Отговор
    Май доста бързо си възвръщат позициите с новите модели с андроид

    Коментиран от #5

  • 5 Митя

    12 3 Отговор

    До коментар #4 от "Нокия":

    Ас имам 8ца от 7 месеца и съм много доволен за сега страхотен апарат работи перфектно невероятни снимки издържа на падане като цяло е по добре от Самсунг с8

    Коментиран от #11

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Melnik

    22 3 Отговор
    каква е тая тъпа тенденция телефоните да имат по 5 камери така само се оскъпяват. купуваш си един фотоапарат и забравяш за снимането с телефона...

    Коментиран от #8

  • 8 Pernishki

    4 5 Отговор

    До коментар #7 от "Melnik":

    Не е точно така. От скоро има любителски фотоапарати, които са с няколко обектива, точно като на Нокиата. Алгоритъм сглобява най добрата картина спрямо кадрите от различните камери.
  • 9 Анонимен

    9 2 Отговор
    Аз ползвам Нокия 6 2017 от 6 месеца и съм много доволен от телефона,работи добре бе се огъва много здрав е издръжлив е има си доста прилична камера и прави добри снимки характеристиките му също за мен са доста добри и цената също не е зле за такъв телефон.
  • 10 Gost

    3 18 Отговор
    За нищо не стават тези нокии.
  • 11 Първо научѝ правописа.

    4 2 Отговор

    До коментар #5 от "Митя":

    Научѝ се как се пишат личните местоимения!

    АЗ*
  • 12 Оня

    3 0 Отговор
    Нокия си е Нокия мани ги тез ,,флагмани,,
  • 13 qwerty

    1 4 Отговор
    Стига сте чоплили тоя изгнил труп нокия. Няма да я бъде. Никога вече нокия няма да навлезе дори в топ 20 по продажби, за лидерство да не говорим. Тоя неин флагман ако го купят 50 души ще е успех.