Last news in Fakti

13 Април, 2012 16:01 15 976 25

НАСА не разбрала, че открила живот на Марс

  • марс-
  • бактерии-
  • наса

НАСА е открила, че на Марс има живот още преди 36 години, но неправилен анализ бави новината чак до днес. Там живеят бактерии - до този извод стигна нов математически анализ на стари проби, взети от повърхността на Червената планета през 1976 година, когато е в ход експедиция „Викинг 1”.

Учените решили повторно да изследват пробите по метода на математическата сложност, а някои от тях с 99% сигурност твърдят, че на Марс има живот, пише таблоидът „Дейли Мейл”.

Оказва се, че в почвата на Марс живеят микроби, тъй като условията там е благоприятна за това, особено по отношение на наличието на соли.

Кристофър МакКей от НАСА е убеден, че откриването на бактериите не значи, че на Червената планета е имало или има други форми на живот.  Биологът Джоузеф Милър пък е на мнение, че НАСА трябва да изпрати микроскоп на Червената планета, за да засече движението на бактериите на повърхността.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тачо

    6 1 Отговор
    ха-ха те от НАСА колко работи са открили за който си нямаме и на идея
  • 2 светослав филипов

    0 1 Отговор
    то да беше само на Марс!!!!!!!!
  • 3 Петър

    3 5 Отговор
    Глупци сте братлетааа, и глупци ще си умрете сигурно !
    Вземете да прочетете "Световната Конспирация", и да видите какво значе СВРЪХ-ПРОИЗВОДСТВО, и защо аджеба има такива КОЛОСАЛНИ ТЪПОТИИ, като:
    Космически кораби (пътешествия)
    Постоянно ПРЕвъоражаване
    Грандоманщини (като започнете от небостъргачите, та стигнете до пералните)
    , защо, защо, защо...

    Ми много просто - ЩОТ ИМА ОГРОМЕН, ГРАМАДЕН ИЗЛИШЪК НА СРЕДСТВА, НА ЗАРАБОТЕНИ и ИЗРАБОТЕНИ СТОКИ, И В МОМЕНТА СЕ ПИЛЕЯТ ПАРИ НЕ "НА ВЯТЪРА", АМИ В "КОСМОСА" ДАЖЕ !!!
    За тотални простотии, за ужасни гадости, за още милион неща които НИКОЙ-НИКОГА-НЯМА-ДА-СЕ-ОБЛАЖЕ !!!
    Само ще си стоите по вмирисаните канапета и ще цъкате с език, "че видите ли - някой си открил нещо си", докато в същото време вие продължавате да мизерствате, щото тези апарати са там НЕ С НЕЧИЯ ДРУГА СУМА, ами с парите ВИ !!!
    Ще има още мнооогооо годинки да минат, докато се усети Ганьо и Ганьовица, че гладуват, а в същото време, милиони тона гориво и джепане се изстрелва в НИЩОТО !!!

    Ще се сетите, ама май ще е късно...
    апропо, темата за "Световната Конспирация" може и да е майтап за някого на когото не му изнася, но след като вече няколко десетилетия имаме не малко ПОТВЪРЖДЕНИЯ за гигантските планове на неколцина банкерски семейства, мислим че е КРАЙНО ВРЕМЕ да се спрат всички тези небивалици, извънземи, ТЪРСЕНЕ НА МИХАЛЯ и прочее щуротии... и най-после парите да се върнат на ЗАСЛУЖИЛИТЕ ГИ - т.е. на хората, на раб. класа !
    , щото аман от измислени сценарийченца:
    "Днес ИЗГЛЕЖДА МАЙ намерихме" (но никой не казва точната СУМА, щото ще ви побелеят косите)
    "Утре ВЪЗНАМЕРЯВАМЕ да..." (хайде стига сте възнамерявали да консумирате труда на хората и се научете да КОПАТЕ !)
    Щото в другия си Живот, непременно ще се преродите в МУЛЕ и по цял ден ще обикаляте с ралото, в 40-градусовия пек !!!

    Да ви пикам на корбите, на "модерните" технологии, на чудесиите ви !!! ПФУ !!! Хора измират от глад В.С.Е.К.И.Д.Н.Е.В.Н.О !!! ...а вие продължавате да се правите не "дръж ми шапката" !!! Всеки ден умират отм липса на ПРЯСНА ВОДА, стотици-хиляди дечица !!!

    ЗАСРАМЕТЕ СЕ БЕ!!!

    Коментиран от #11, #12

  • 4 кик

    0 1 Отговор
    освен силно признание на долу пишещите друго ен мога да напиша........истината е както е написана по долу..поздравления
  • 5 МАРСИАНЕЦОВ

    1 1 Отговор
    Две бълхи си говорели,едната попитала другата.Мамо дали има живот и на другите кучета?.........................
  • 6 диан

    0 1 Отговор
    НАСА не ги разбират тия работи с живота
    добре че е таблоида да им разясни
  • 7 33333

    0 2 Отговор
    До номер 3 Петър, ужасно си прав, агресивен си но си прав ... най-вероятно на Марс отдавна има колонии, бази и т.н. построени с нашите пари а на нас ни подхвърлят информациика за някакви си микроби, едва ли някога ще узнаем какво има там ... Марс отдавна е поделен между големите ..
  • 8 алекс

    4 0 Отговор
    А дали има живот на Земята !?
  • 9 Георги Георгиев

    1 0 Отговор
    А дали има живот в България?!?
  • 10 ХАХА

    1 1 Отговор
    "Световна Конспирация" - абе Петърчо много филми гледаш батка, я вземи ти слез на земята."Да върнем парите на работническата класа", ами те ако имат пари кой ще работи бе гений.Всяка жаба да си знае гьола.
  • 11 Атанас Велики

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Петър":

    @3 Абе индианец! Благодарение на модерните технологии на Земята живеят 7 милиарда души в относителен мир! Преди като нямаше технологии е имало супер малко хора, ама пък сме се избивали като за световно! Убити хипари! Човека трябва да е велик! Сиромашията не е величие! А ти не си човека, който да решава кой има право на живот и кой не! И ти живееш благодарение на съвременните технологии, които идват до нас по-спорни начини, но все пак - супер бързо!
  • 12 изванземен

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Петър":

    @3 Отивай да се лекуваш! @9 Щом няма напускай! @7 10 процента от човека е микроп,ако не вярваш проучи!
  • 13 'невежата'

    1 1 Отговор
    Промитите мозъци да си мълчат. Компетентните не могат да съдят за компетентните. т.н. НАСА която е поредната еврейска организация никога няма да работи за доброто на нормалния човек. Там работят сатанисти, а тези които не са навътре в материала не са на високи позиции и са пионки. Пример: България се управлява от фамилия Ротшилд, Но Бойко е тяхно протеже и пионка разбира се, но все още има и то много които си мислят че нещо зависи от него. На марс няма никакви бактерии, а има бази още от хитлерово време. На луната базите са още повече, даже се виждат на google earth позамазани, но просто се личат. На глобалистите не им и пука че се личат, защото и да знаете вече какво ще направите? Какво можем да направим!? Нещата са минали границата от която могат да се върнат назад. Гледайте си още телевизия, промивайте си мозъка с забавни предавания и масова идиотска култура докато под носа ви се изпълняват невероятни геноцидни схеми. Толко е очевидно - България примерно е вече напълно унищожена, с малки изключения. Икономиката е смачкана и това не е случайно както си мислят промитите мозъци. Това е умишлен ционистки план. Относно базите на марс и луната - ами има си засекретени проекти, но вътрешни хора които избраха морала и истината ги разкриха преди години и разбира се бяха убити. Но истината я има в затлачения иначе с простотия инетернет. Който търси намира, и подбира истината, когато съзнанието му е чисто и има преценка. Докато ваще мозъци са мъгла и прах.

    Коментиран от #14

  • 14 Prelude

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "'невежата'":

    @13 писанията ти са резултат на това че нищо не си видял и градиш представите си за света от книжки. Говориш за конспирации без да осъзнаваш че ти си този който е въвлечен в такива - става въпрос за бизнес печелещ от шокиращи исмислени факти! Известен като "жълта литература". Въпреки ерата на международни комуникации в която живеем, още се намират объркани хора да вярват.
  • 15 Петър

    1 1 Отговор
    Браво'с на "невежата" ! Ясно е че кавичките са задълчителни, човека (независимо от пола) има завидна представа за случващото се около нас. Въпреки всичко, бих искал да кажа на неверуюШите, да потърсят (щото вече е крайно време) филмите и литературата, които наистина да им ОТВОРЯТ дзъркелите ! Не ща да съм учтив, не ща да ме харесват - за мен най-важното е Истината за случващото се (задкулисно) театро, ДА БЪДЕ КАЗАНА, ПРЕПРЕДАДЕНА НАПРЕД, ЗА ДА МОГАТ МЛАДИТЕ ДА ИМАТ... ЕДНО НАУМ ! Колкото до това "какво точно" да търсят, бих им изброил следните филми (като разбира се оставам книгата "Световната Конспирация", както и "Световната Здравна Конспирация" на първи план). Ето и филмчетата: - The Arrivals (3 части, всяка от които е по 2 часа), Noreaga-Mоvies - Comprar-Tirar-Comprar (могат да ви настръхнат косите ако го изгледате докрай, и видите какво се случва В МОМЕНТА!) - Let's make money (един от най-искрените и същвеременно показващ най-гнусния лик на т.нар. - глобалистки методи за УНИЩОЖАВАНЕ на хората) - AWAKENING PROJECT (Esoteric Agenda) - The illuminati (вече доста хора предполагам са го гледали) и за десерт - Who killed the electric car От последния ще скептиците ще схванат (усетят) какво значе да си имаш работа със сатанисти! Колкото до темата (ако въобще я броим за тема) - има ли Живот или не ...там някъде, отвъд, бих споделил мнението на един участниците: "А дали има живот на Земята !?" Колко простичко го е задал въпросеца, а колко трудно може ВЕЧЕ да се отговори! С други думи - ВЪОБЩЕ НЕ БИ ТРЯБВАЛО НЯКОЙ ДОРИ ДА МУ ПУКА (!), ИМА ЛИ ЖИВОТ НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ, АКО ВСЕ ОЩЕ НЕ Е СТАНАЛ ЧОВЕК ТУКА, НА ЗЕМЯТА, ПРИЖЕВЕ... Всеки НОРМАЛЕН човек знае, че Живота е НАЗАЛИЧИМ, ВЕЧЕН, БЕЗКРАЕН, но виждате ли, има някакви кърлежи на Майката Планета сега, които смятат да СЪКРАТЯТ няколко милиарда ИСТИНСКИ ЖИВОТА, в името на някакви ТОТАЛНИ ИЗМИСЛИЦИ, да докажат едва ли не че видите ли - МОЖЕ и ДА ИМА, А МОЖЕ И ДА НЯМА !? Съжалявам, но ако онези са проЗти като талпи и искат непременно НОРМАЛНИЯ ЧОВЕК да изчезне от лицето на Земята, ТО АЗ ЛИЧНО ВЪЗНАМЕРЯВАМ ДА ИМ СТАНА НАЙ-ВЪРЛИЯ ОПОНЕНТ И ДА ГИ ИЗОБЛИЧАВАМ ВСЕЦЯЛОСТНО, НАВСЯКЪДЕ ! Как може да дирижират парите на милиарди (!) Човешки Същества, Съдби... и Бъдеще, в името на някакви измишльотини, м ? Кажете ? апропо, да му отговоря на младока с жълтото по устенцата, че май още не се е събудил (Хатанасчо, че и "велик" се наименовал) Слушай момче, когато пра-баба ти (т.е. по времето на моята баба), е раждала по 8-10 дечурлига ---БЕЗ КАКВИИИИТОООО И ДА СА БЕЗСРАМНИ ТЕХНОЛОГИИ--- ти мойто момче не си бил даже заплануван ! По онова време НИКОЙ НЕ МУ Е ТРЯБВАЛО ДА ЗНАЕ - ИМА ЛИ ЖАБИ В ГьОЛА ИЛИ НЕ ! Хората са били много ПО-ЧОВЕЧНИ и много ПО-МОРАЛНИ от твойте съратници в момента ! Само че тъй като си от новата запръжка, ся ще скокнеш ужилен, накърнен, обиден до костите на мозъка си (щот вие новите не знаете нищо друго, а и не знаете че именно ЕГОИЗМЪТ ви кара да бъдете обидени), и вместо да вникнеш в словата на един отруден, ще започнеш за размахваш празнодумия ! Давай - "лей се слово Тъпанчево..." по-старите знаят за какво говоря.
  • 16 До Prelude

    0 0 Отговор
    Не съм дал и лев за такива книжки заблуденяк. Вземи се скрии някъде, теорията ти пропада! Градял съм си представите от книжки бля бля.

    Коментиран от #18, #19

  • 17 удм

    0 0 Отговор
    загуба на време
  • 18 изванземен

    0 1 Отговор

    До коментар #16 от "До Prelude":

    @16 !!!!!!! отивай да се лекуваш!!!!!!
  • 19 Prelude

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "До Prelude":

    @16
    :) далеч си от нивото при което би ме интересувало какво смяташ за мен, аз и не очаквах друг отговор, но пък знае ли човек от време на време си струва да се пробва.
  • 20 аеро

    0 0 Отговор
    Абе че сме овце, такива сме си .... какво се дракате за неща които разбираме наполовина (тук едва ли пишат просветени) ние винаги така сме били устроени, едни търсят информация и намират някакви половин истини във книги и сайтове другите пък само се чудят коя песен на Преслава да си изтеглят, трети пък съвсем не знаят къде се намират ...... но едно е вярно че ние отдавна сме се превърнали в консуматори и дори сега консумираме тази новина и всеки си я дъвчи както иска.
  • 21 Niko

    0 1 Отговор
    Болни мозъци ,търсещи ''под вола теле''са тези с големите фермани написани по-долу.Спрете малко телевизията и филмите и встъпене в реалния свят.
  • 22 До Niko

    1 0 Отговор
    Може и да са малко крайни ,но има много истина в това което казват.
    Поне за България прочетете в интернет за плана "Ран- Ът" и ще видите ,че много от това което се случва ТУК и СЕГА и планирано и се прави по ноти. Бойко е само поредната цигулка ....
  • 23 Атанас Велики

    0 0 Отговор
    Пълно е с необразовани . Направете си сметка! Днес човек по-добре ли живее от преди или не? Навярно, колкото и да сте глупави ще осъзнаете, че живее в шъти по-добре!
  • 24 Петър

    0 0 Отговор
    Пак ли ти бре ? Кой живее по-добре бе!
    Вземи да изгледаш двете серии - "На учителя с любов" във vbox7 и МЛЪКНИ ЗАВИНАГИ !!!
    Въобще не знаеш на кой свят си !

    И прочее, Niko, приятелЮ - аз смяташ че ДОКУМЕНТАЛНИТЕ ФИЛМИ ще ти покажат нещо друго освен РЕАЛНОСТТА, значе скоро не си гледал филм от този жанр.
    И ако обичаш - без саркастични намеци! Много добре си живеем и мнгоо добре ВИЖДАМЕ на какво са заприличали днешните !

    САМО ПОКВАРА и АГРЕСИЯ (то какво ли може да се очаква след повече от 20 г. ГЕНОЦИД и ПОКВАРА !?)

    Друго НЯМА (!), разберете го ! Всичките тези сатанистически планове (по-долу вече бе споменат един от тях) ДОВЕДОХА МЛАДИТЕ ДО ПЪЛНА ИЛИТЕРАЦИЯ и ИЗВРАТЕНОСТ !
    ...а в същото това време тия ЛАПАЧИ от НАСА, МАСА, БАСА и др. ---ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ХВРЪЛЯТ ПРАХ В ОЧИТЕ--

    СРАМОТА !
  • 25 Prelude

    0 0 Отговор
    Странно, че никой не обръща внимание на темата - живот на друга планета. Аз не го коментирам защото не смятам че е доказано. Иначе това би било откритето на века.