Last news in Fakti

13 Март, 2019 11:02 3 479 9

Hyundai ще предлага аудиосистеми Bose

  • hyundai-
  • bose-
  • аудиосистема

Южнокорейският автопроизводител Hyundai и американската компания Bose обявиха, че са сключили договор за сътрудничество, от което първи ще могат да се възползват купувачите на новото поколение Sonata. Моделът ще се предлага с аудиосистема с 12 говорителя и 12-канален усилвател, оптимизирани специално за него.

За възпроизвеждането на ниските честоти ще се грижат комбинация от говорители Bose Super65 в предните врати и 230-милиметров събуфър с неодимов магнит за кората под задното стъкло. В центъра на арматурното табло ще бъде разположен средночестотен говорител, по периметъра на салона ще има 60-милиметрови говорители, а "пищялките" Twiddler за високите ще бъда вградени във вратите.

За възпроизвеждането на обемен звук в салона на новата Sonata ще се използва технологията Bose Centerpoint. Аудиосистемата ще разполага и с функциите SurroundStage, която създава индивидуална звукова "сцена" за всеки от пътниците, и Dynamic Speed Compensation, регулираща силата на звука и тембъра му в зависимост от скоростта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 smeh

    15 12 Отговор
    Bang & Olufsen-а в Аудито ми отдавна не ме впечатлява, а те решили да играят с Bose, които отдавна не са фактор при Car Audio-то. Просто когато чуеш Burmeister, Naim, Bowers & Wilkins и те пренесат в друго измерение, разбираш, че всичко останало е посредствено. А т'ва Босе в случая е просто маркетингов трик да ти измъкнат парите за уж "премиум" музика, чиито параметри може да достигне всеки производител без да пише Bose по вратите и колоните.

    Коментиран от #4, #7, #8

  • 3 сектант

    3 3 Отговор
    а ще предлагат ли различни фарове, защото хонда не ми харесват
  • 4 Иван

    14 2 Отговор

    До коментар #2 от "smeh":

    Единствения смех си ти малко хейтърче.
    1. Ти какво очакваш в хюндай, който струва $30к в Сащ в най-високото си ниво?
    2. Карам нова кола с bose аудио и свири предоволно и много по-добре от стандартните аудио системи които се монтират от производителите.

    Коментиран от #5

  • 5 smeh

    10 2 Отговор

    До коментар #4 от "Иван":

    А случайно така, не ти ли е минавало през ума, че стандартното Аудио е умишлено трагично в повечето случаи, за да си доплатиш и да вземеш "светая светих", в случая Босе-то. Затова казах, че са маркетингови трикове.
  • 6 Ссс

    3 4 Отговор
    БОСЕ са номер едни
  • 7 Нема значение... ама

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "smeh":

    я ми ги изброй тез модели с качествена музика,май го няма в астра и голф
  • 8 qwerty

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "smeh":

    Имах навремето мерцедес с Босе и честно казано музиката беше супер. Б§О на Ауди само на картинки съм ги виждал, но предполагам, че и те правят супер звук.

    Коментиран от #9

  • 9 smeh

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "qwerty":

    B&O в моето А4, няма нищо общо с B&O в А7...затова и разликата им в цената когато си я поръчваш е коренно различна, не само защото А7 е по-висок клас. Ако се качиш от кола с Босе, в А4 с B&O ще се впечатлиш, но реално не е чааак кой знае какво. Докато истинските топ премиум марки, които изброих в по-горния си пост са всичките с най-наточените DSP-та и разпределение. Просто няма база за сравнение - човек трябва да ги чуе за да се убеди!