20 Март, 2019 12:29 3 439 7

Samsung пуска смартфон със сваляем обектив

  • samsung-
  • смартфон-
  • обектив-
  • камера
Samsung пуска смартфон със сваляем обектив - 1

В последните години се ноблядава надпревара между производителите на смартфони, която се състои в това в апарата да бъдат интегрирани максимален брой модули, както за основната камера, така и за фронталната.

Samsung пуска смартфон със сваляем обектив

Лидери в това негласно състезание към момента са Nokia 9 PureView, Samsung Galaxy A9 и продуктите на Huawei, оборудвани с оптика от Leica. Сега обаче очакванията са за нещо още по-голямо.

Samsung пуска смартфон със сваляем обектив

То най-вероятно ще дойде първо от Samsung, защото корейците вече са подали заявка за патент, в който е описан странен хибриден апарат с необичайна конструкция. Най-вероятно става дума за смартфон от рода на сгъваемия Samsung Galaxy Fold, който ще има две камери - такава със сваляем обектив и вградена.

Samsung пуска смартфон със сваляем обектив

За първата е предвиден нов, специален слот (обозначен на рисунката с номер 41), който ще служи, освен за монтиране на обектив и за прикрепяне на телефона към различни обекти, като волан на автомобил или кормило на велосипед, например. Други ТТ данни за апарата на Samsung няма към момента.

Samsung пуска смартфон със сваляем обектив


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Госあ

    2 3 Отговор
    Е това,ако решат, японците трябва да го направят. Между другото,малко са се пуснали и те по наклона...но затова са различни от останалите. Могат да съзерцават цветовете на вишните...

    Коментиран от #2

  • 2 Никой

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Госあ":

    Samsung са корейски.

    Коментиран от #3

  • 3 Госあ

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Никой":

    Да корейски е, южно корейски ако трябва да сме точни. затова съм писал че би трябвало Sony да го прави това.
  • 4 сектант

    3 6 Отговор
    а между другото самсунг няма ли да пуснат смартфон със сгъваемо дилдо за обожателите им да си го навират щом толкова се обичат със проклетитие им тънки тухли? За един(на) приятел(ка) питам
  • 5 До СЕКТАНТ

    1 0 Отговор
    От "apple" щели да пускат такива за техните фенове! Първите 100(сто) ще получат безплатно "i-лубрикант".
  • 6 Преминаващ

    1 1 Отговор
    При толкова много приходи да не можеш да създадеш поне един качествен модел без проблеми с блокираща фокусировка на камерата стигнаха до "гениално" реше ие ! Блокира ти, вадиш, изхвърляш и си слагаш сам новата ... За 300 лв (минимум) ! КОЛКО ЛИ ЗОМБИРАНИ МАНИАЦИ НА ТЕМАТА "СПАМСЛУК" ЩЕ СЕ ВЪРЖАТ ОТНОВО НА РЕКЛАМНИЯ БОКЛУК ???

    Коментиран от #7

  • 7 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Преминаващ":

    Самсунг колкото и да се напъват никога няма да стигнат нивото на Японското качество.