25 Март, 2019 13:49 9 296 13

Новите електрически велосипеди на Peugeot

  • peugeot-
  • велосипеди-
  • електрически велосипеди
Новите електрически велосипеди на Peugeot - 1

Новите трекинг и шосейни електрически велосипеди на Peugeot са оборудвани с батерия BOSCH PowerTube, вградена в рамката, и се отличават с характерни за марката линии. Трекинг е-велосипедите са с удобно предно окачване, тип амортисьорна вилка, като задно окачване също е възможно за определени модели. Два шосейни електрически велосипеда допълват гамата, носейки същата технология от ново поколение.

eT01 FS PowerTube означава: e=електрически, T=трекинг, 01=на върха на гамата, PowerTube=интегрирана батерия, FS (в зависимост от моделите) = Full Suspension (Пълно окачване). D10 означава верижна предавка. Belt означава ремъчна предавка.

Новите електрически велосипеди на Peugeot

• PEUGEOT eT01 FS Touring PowerTube / спортна версия: eT01 FS Sport PowerTube


Функционален и ултрагъвкав, този велосипед е идеален както за улиците, така и за пътеките. Предното и задното окачване (просвет от 80 мм) осигуряват несравним комфорт. Версията „Touring“ е оборудвана със светлини, калобрани и багажник. Версията „Sport“ е олекотен модел, предназначен за офроуд колоездене.

• PEUGEOT eT01 Belt PowerTube / смесена рамка: eT01 Belt Mixed PowerTube


Лесен за ползване, този велосипед с ремъчна предавка се чувства в свои води както по пътеките, така и по улиците. Безшумен и неизискващ поддръжка, той издържа по-дълго в сравнение с обикновен велосипед с верижна предавка. Предавките се сменят чрез вариатор за удобно въртене на педалите и постоянно ниво на усилията. Оборудван с устойчиви на спукване гуми Michelin, този велосипед е подходящ за всеки тип пътеки.

• PEUGEOT eT01 D10 PowerTube / смесена рамка: eT01 D10 Mixed PowerTube


Този велосипед предоставя достъп до гамата PowerTube и е еднакво подходящ за колоездене както по пътни настилки, така и офроуд. Батерията е интегрирана в рамката за изключително привлекателен външен вид. Моторът Bosch Active Line осигурява плавно ускорение. 11-степенните предавки Shimano ще ви изведат от всяка ситуация.

Новите електрически велосипеди на Peugeot

Шосейната гама PEUGEOT eR02 PowerTube


eR02 PowerTube означава: e=електрически, R=Road (път), 02=в средата на гамата, PowerTube=интегрирана батерия, Gravel=гуми, подходящи и за пътеки, и за пътища, Ultégra = фокус върху динамиката.


• PEUGEOT eR02 Ultégra PowerTube


С фокус върху динамиката този модел е идеален за спортно колоездене. Разумно избраната гама на предавките ви позволява да поемете по легендарни планински маршрути. Впечатляващата работа на интегрирания компютър ви предоставя цялата обратна връзка, необходима на спортните колоездачи.

• PEUGEOT eR02 Gravel PowerTube


Този модел е идеален за удължаване на колоезденето по пътна настилка. С гумите „Gravel“ можете да потеглите офроуд с повече опции за колоездене. Правите ръкохватки спомагат за по-удобно каране.

Новите електрически велосипеди на Peugeot


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Go Go

    30 0 Отговор
    Не са засегнати най-важните характеристики- цена, тегло, пробег.

    Коментиран от #2

  • 2 Цеко сифоня

    12 0 Отговор

    До коментар #1 от "Go Go":

    Мáни не питай. Цените са 1400€ до 4200€. Иначе биват, качествени са.

    Коментиран от #8

  • 3 гост

    5 8 Отговор
    Истинкият велосипедизъм не е свързан с контакта, много е лесно да имаш копче и да натискаш, но е трудно да разчиташ само на силите си. Разбирам за градска среда да има електрическо подпомагане, но последните снимки за пресечена местност и особенно пък шосейка не виждам за какво му е това електричество.
  • 4 Driving pleasure

    12 0 Отговор
    С удоволствие бих си взел, но цените са убийствени за нашия джоб, а колелата твърде лесни за крадене
  • 5 Грую

    2 6 Отговор
    Като е илектрически 'що има педали бре? Колко цикъла издържа батерията преди да 'земе да бръмчи кат' миксер?
  • 6 ПЕНКО

    6 5 Отговор
    ВЕЛОСИПЕДЪТ Е -ЛИЧНА СВОБОДА !!! ПО ДОБРЕ ДА НАПРАВЯТ "ВЕЛОСИПЕД ХИБРИД" С ЛЮТА ЧУШКА В Г... НА ВАЛОСИПЕДИСТА !!!!
  • 7 Niki punchev

    7 2 Отговор
    Ами като искаме да спасим планетата.
    Нека да направим цената на Ел. велосипедите на по достъпни цени.
    С тази убийствена цени:
    Няма да успеем!
  • 8 Чешмата

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Цеко сифоня":

    Даже евтино. Ако са това цените дето ги пишеш то даже не е. баш колело ами велосипед ширпотреба. Тамън си рекох че лъвчето се е събудило. Тъй де търсят продажби а не легенди така беше и 70 те и 80 те. Успех им желая
  • 9 Гъдю Гъдев

    2 4 Отговор
    Мотора е отпред. Не е добре.
  • 10 незнайко

    4 1 Отговор
    Защо нищо не се споменава за електродвигателя ? Ако е 250 вата (както ЕС го избраха за стандарт) , НЕ МЕРСИ ! Кой "малоумник" ще даде 8000 лева за велосипед ??? Ще има и такива на които парите им ги изкарваме НИЕ !!! Тази конфигурация я имам направена самодерка за 1000 лева !!! Само батерията е скъпата част-500 лева и с нищо не отстъпва на тези велосипеди.
  • 11 321

    7 1 Отговор
    Всеки от китайските аналози е поне 3 пъти по евтин и поне два пъти по-добър, като параметри за тази цена.
  • 12 ВелоМаниак

    3 0 Отговор
    И аз да попитам - защо сайта на пежо за колелета и скутери не работи, излизат ми само текстове с имената на продуктите в една колонка и нищо повече - webstore peugeot bg за това става въпрос?
  • 13 mediator37

    2 0 Отговор
    Много се краде, бе! Нито да имаш, нито да нямаш. Отдавна да съм си взел, не робувам на марка, има и китайски и втора-пета ръка евтини електрически. Обаче ще ме прицелят, проследят, щрак с една китайска ножица синджира и … гитти.