Last news in Fakti

18 Юни, 2019 14:36 7 039 12

125 специални камиона Renault

  • t high-
  • renault trucks-
  • камиони
125 специални камиона Renault - 1

Само 125 влекача от специална юбилейна серия - Гама T High Серия 1894, пуска Renault Trucks на европейския пазар по случай 125-ата годишнина на марката. Тя комбинира съвременен дизайн с препратки към историята, като графичните елементи са свързани с логото на легендарните Berliet.

Основният цвят на серията е “среднощно синьо”, в който са решени както каросерията, така и интериорът. Той се комбинира с елементи в златисто жълто и червено. “Сърцето” на гама T High Серия 1894 е 13-литров двигател, 520 к.с.

125 специални камиона Renault

Различни графични детайли за каросерията, като например емблемата „Серия 1894“ от двете страни и в задната част на кабината, придават характерна динамична визия на автомобила.

Страничните спойлери са брандирани със знак, специално проектиран за случая. Той комбинира очертанията на емблематичните камиони на марката, разположени в диамантената форма на логото на Renault Trucks заедно с логото на Berliet – локомотив.

Радиаторната решетка е в златисто жълто, а други компоненти, като главините на колелата, са в червено. Гама T High Серия 1894.

125 специални камиона Renault


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Диамантената ръка

    5 2 Отговор
    13 литра. С даунсайзинг ще го докарат до 10 сигурно. А, и дизелът умирал...

    Коментиран от #2, #6

  • 2 Boxer

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "Диамантената ръка":

    Направо 1,3 л и същата мощност, за да са в крак с времето ;) А, в жапката - един резервен, за всеки случай...
  • 3 Karcho Pelinkin

    12 2 Отговор
    13 литра са 13000кубика тъпани не разход.

    Коментиран от #9

  • 4 Рено....?

    2 4 Отговор
    Нееее, това е компромис.

    Коментиран от #5

  • 5 Б.Младенов

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "Рено....?":

    А, Вие драги колко и какви ,нови камиона притежавате ?
  • 6 Да да

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Диамантената ръка":

    Рено са основно с 10,8 и 13 литрови двигатели, като 10,8 са поне 3 пъти повече. Какъв даунсайзинг? Чакаме хибридни версии и чисти елки. Не бих отказал ел. двигатели на предна ос и ремарке.
  • 7 Йосип Броз Тито

    4 2 Отговор
    Абе по-важното е, че камионтът е нов и ще изкара доста пари.
    Може да не е от високия клас камиони, но пък за сметка на това, предимството му е в цената. А и без проблем изкарват по над милион километра. А и който го купи, най-вероятно ще наеме работник да го кара, тогава ще му е все тая дали е купил Рено, ще гледа печалбата.
    Иначе хубава Scania или Volvo примерно, ще струват поне колкото 2 такива камиона.
  • 8 Драйвър

    2 3 Отговор
    Феновете на Рено да не се радват много,защото от 2001 година фирмата РЕНО ТРЪКС Е СОБСТВЕНОСТ НА ВОЛВО ТРЪКС!За разлика от автомобилите Волво за съжаление,както и Американската марка МАК между другото!

    Коментиран от #10

  • 9 Boxer

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Karcho Pelinkin":

    М чи кой ти говори за разход, бе гъдулке?

    Коментиран от #11

  • 10 стоян

    4 1 Отговор

    До коментар #8 от "Драйвър":

    До 8 ком =Глупости говориш =Рено е собственик на камиони Волво и на американските Мак= Рено бяха собственици на цялата група Волво- но продадоха заводите за леки автомобили а останаха собственик на камиони Волво=и са най големия производител на камиони в Света
  • 11 Въз— духар много ти духа между ушите ...

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Boxer":

    Въз—духар много ти духа между ушите а.....

    Коментиран от #12

  • 12 Boxer

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Въз— духар много ти духа между ушите ...":

    Специално за тебе: Когато се говори за разход, мерните единици са л/100 км или л/ч. Някъде да съм писал литър за ...? Коментирах обемът , който се мери в литри. В случаят , както са я подкарали при автомобилите , защо не продължат и при камионите си? Явно съм та настъпал и сега подбедрените ти кокали излизат от ноздрите ти. Как да те изстържа от подметката ми?