Last news in Fakti

3 Август, 2019 11:30, обновена 3 Август, 2019 18:35 3 485 7

Apple Card излиза до няколко седмици

  • apple-
  • apple card

Новият продукт на Apple, а именно кредитната карта Apple Card ще се появи през средата на август. Това разясни изпълнителния директор на компанията от Купертино Тим Кук по време на представянето на финансовите резултати за тримесечието април-юни.


Обявената през март Apple Card трябва да направи традиционните плащания по-удобни. Картата ще бъде налична от приложението Wallet на iPhone и ще изисква iOS 12.4.


Базиранията в Купертино технологичен гигант подписа партньорство с Goldman Sachs и Mastercard, за да изведе Apple Card на пазара, а според Bloomberg, първите клиенти вероятно ще получат своите през следващите няколко седмици.


Apple Card предлага редица предимства, включително 3% връщане на пари(кешбек) при покупки на Apple и 2% при трансакции с Apple Pay.


В същото време кредитната карта се предлага без абсолютно никаква такси, включително годишни, международни, за закъснение или за надвишаване на лимита, както Apple обяви по-рано тази година.


„За да помогне на клиентите да направят информиран избор, Apple Card показва набор от опции за плащане и изчислява разходите за лихви върху различни суми в реално време. Като начин да плащате по-малко лихви, Apple Card ще предлага и по-високи месечни вноски, както и гъвкавостта да планирате по-чести плащания “, обясниха от компанията.


Пластиката на картата, която е изработена от титан, е създадена специално за поверителност, така че върху нея няма номер на карта, код за защита CVV, дата на изтичане или подпис. Единственото нещо, което е релефно, е вашето име.


Все още предстои Apple публично да обяви датата на излизане на Apple Card.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Къртев 🐓

    8 7 Отговор
    И тея търсят мекото и лекото.

    Коментиран от #5

  • 2 Фактите говорят

    19 15 Отговор
    Хората дето ползват огризките са комплексари
    Па ако ще да пуснат дрехи , коли , и минерална вода Apple .... само БАЛЪЦИТЕ биха ползвали тези продукти !

    Коментиран от #4

  • 3 еМалсъм ти

    8 5 Отговор
    америрикансия боклук.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Художник

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Къртев 🐓":

    За аватара: Струва ми се, че сега е по-модерна картинка на прасе, а не на петле:)
  • 6 Госта

    2 1 Отговор
    След година и Андроид ще пуснат,първо да го изкопират де,малко търпение
  • 7 Баце

    0 1 Отговор
    Кисели са ви ябълките.