27 Март, 2020 10:10 16 491 7

Audi и Mercedes-Benz пуснаха картинки за оцветяване

  • картинки за оцветяване-
  • audi-
  • mercedes-benz
Audi и Mercedes-Benz пуснаха картинки за оцветяване - 1

Audi и Mercedes-Benz решиха да забавляват хората, принудени да стоят у дома поради коронавирусна инфекция и пуснаха безплатни картинки за оцветяване. Книгата от Audi например се разпространява като pdf файл на 15 страници, които можете да отпечатате или оцветите директно на компютъра си във всеки графичен редактор.

Електронното оцветяване, наречено Color You Passion, кани деца, както и възрастни, да се забавляват по време на принудителната карантина. В книгата има 13 изображения, които показват както исторически, така и съвременни модели на Audi. Сред тях са Horch 830, рали колата Audi Quattro и спортното купе Audi R8. В допълнение има и едно абстрактно изображение и рисунка на "петака" TFSI.

Audi и Mercedes-Benz пуснаха картинки за оцветяване

Примерът на Audi бе мигновено последван от Mercedes-Benz, който предложи серия от дизайнерски скици, предназначени за отегчените фенове на марката. Това са 34 отделни файла в jpg и png формати с изображения на легендарния 190 SL, кемперът Sprinter, Mercedes-AMG GT, Vision AVTR концепцията и някои други култови за марката автомобили.

Автопроизводителите реагират различно на пандемията от коронавирусната инфекция COVID-19. Някои от тях се присъединиха към консорциуми, които търсят начини за масово производство на опростени респиратори, докато други, като Ford, Geely и Scuderia Cameron Glickenhaus, разработват лични предпазни средства за медицинския персонал.

Audi и Mercedes-Benz пуснаха картинки за оцветяване


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гого

    4 14 Отговор
    Бегай от тука бе
  • 2 Гого

    3 11 Отговор
    Бегай от тука бе
  • 3 БМВ фен

    2 3 Отговор
    Това до формулата е BMW I FE 20, https://youtu.be/QXpgSn_Cjbo може да проверите тук.!
  • 4 Ivan S

    5 0 Отговор
    Audi: https://www.audi-zentrum-rostock.audi/content/dam/iph/dealer-assets/DEU22290/Teaser/documentsoriginal6974-AudiColoringBookforonline.pdf
    Mercedes-Benz: https://www.mercedes-benz.com/en/vehicles/passenger-cars/design-sketches/
    Callum-дизайнерска компания основана от дизайнера на Ягуар и Астън Мартин Иън Калъм предоставя за оцветяване Vanquish 25 (най-отдолу):https://www.callumdesigns.com/downloads
  • 5 Дон Чико

    2 11 Отговор
    Дизел-измамниците пускат книжки за оцветяване. Няма такива катили просто, няма.
  • 6 Tryn

    1 1 Отговор
    Като гледам накъде вървят нещатас автомобилите им, скоро може да си останат само с картинките.
  • 7 Полезно

    0 1 Отговор
    По-практипни би било, картинките за оцветяване да са схеми за ремонтиране, малко да се ограмотят шофьорите, та по-тънко да минават с ремонтите.