Last news in Fakti

15 Април, 2020 13:16 4 745 2

Демонстрация на автономност на 6 различни модела iPhone (ВИДЕО)

  • iphone-
  • тест-
  • батерия
Демонстрация на автономност на 6 различни модела iPhone (ВИДЕО) - 1

Животът на батерията на смартфона е едно от основните свойства, които влияят върху избора на потребителите. Дългият живот на батерията се е превърнал в основна характеристика на смартфоните на Apple, като не на последно място се отразява и на популярността на iPhone.

Знае се обаче, че редовните актуализации на софтуера трябва теоретично да намаляват консумацията на енергия. Дали това твърдение е вярно и приложимо за модели, пуснати преди няколко години проверяват ентусиастите от iAppleBytes в канала им в YouTube, които тестваха автономността на шест модела iPhone.

На тестваните смартфони е инсталирана последната iOS 13.4.1 версия. Конкуренцията в автономията се провежда сред следните модели на Apple: iPhone SE, iPhone 6s, iPhone 7, iPhone 8, iPhone XR и iPhone 11. На смартфоните с напълно заредени батерии е стартирана кросплатформената база Geekbench4.

Тестът продължи до пълното изключване на всички смартфони. Според резултатите е определен ефектът от актуализацията върху живота на батериите и бяха идентифицирани най-енергонезависимите модели. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 qwerty

    0 0 Отговор
    XS Max държи повече
  • 2 Jacques Yves Moineau

    0 0 Отговор
    Ами те от Епъл си признаха че апдейте им забавят телефоните и изтощават батериите по -бързо. Какво има да се тества...