Last news in Fakti

9 Май, 2020 11:30 2 903 12

Google забавя Android 11 с месец

  • google-
  • android 11-
  • beta

Тази седмица Google обяви, че отлага представянето на Android 11 с около месец. Това ознчава също, че първата бета версия на операционната система няма да се появи този месец, както беше планирано по-рано. Това предаде Techcrunch.

Beta 1 на Android 11 ще бъде представена на онлайн събитие на живо на 3 юни. То ще се проведе вместо конференцията за разработчици Google I / O, която по принцип е и един от най-големите технологични форуми. Въпреки това събитието бе отменено заради коронавируса.

„Когато започнахме да планираме Android 11, не очаквахме промените, които настъпиха в почти всеки регион в света. Те ни принудиха да останем гъвкави и да намерим нови начини да работим заедно, особено с нашата общност на разработчици. За да се справим с тези предизвикателства, ние обявяваме актуализация на нашия график", пише Android екипът на Google.

Технологичният гигант отбелязва, че иска да отговори на нуждите на екосистемата на Android, която очевидно е започнала работа по ранното тестване на приложения за новата операционна система. В този контекст забавянето на представянето на Android 11 с един месец изглежда като разумен ход.

Google казва, че разработчиците трябва да се ориентират към датата на излизане на Beta 1 на новата операционна система на 3 юни, за да пуснат съвместими приложения и да съберат отзиви от по-голяма група потребители.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 👌🏽🤣😂

    17 2 Отговор
    Може и въобще да не я пускат няма да е загуба 🤣🤣😂
  • 2 Behemoth

    20 1 Отговор
    Имам чувството ,че ги правят за да се изхвърлят старите устройства....аз съм на пет още...
  • 3 Делфинче

    12 0 Отговор
    Абе фен съм на андроида, но това което правят е неуместно. Нова версия всяка година не трябва да има, по едно обновление е достатъчно. За ежедневните актуализации на приложенията да не говотир - колкото и памет да има телефона ти, ако актуализираш всичко каквото иска ще свърши за една година.
  • 4 евтиното

    1 14 Отговор
    Интересно, аз съм с Айфон и не знам кога ми се ъпдейтва телефона, кога програмите. Сигурно Андроида те съсипва от съобщения.

    Между другото, продават се много качествени реплики на Андроид за по 15-20 долара.

    Коментиран от #5, #9, #10

  • 5 Rado

    1 8 Отговор

    До коментар #4 от "евтиното":

    И аз съм на същото мнение. И още една изненада като преминах от Android на iOS, сутрин като стана WiFi се включва само при каквато и да е активност към телефона
  • 6 пшлнхпдрс

    6 2 Отговор
    малко изоставам от гугъл още съм на 6.0 много бързат нещо не мога да ги догоня :)

    Коментиран от #8

  • 7 линукс

    7 1 Отговор
    Тия започнаха да копират майкрософт! Всеки месец, година ъпдейти , нова версия и андроида ще го застигне съдбата на скапания виндовс. Очаквам с нетърпение ентусиасти да направят линукс за смартфони и веднага изхвърлям андроида.
  • 8 Аз пък

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "пшлнхпдрс":

    Съм на 4,3 и хич не ми пука!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.