Last news in Fakti

3 Септември, 2012 13:25 2 075 0

Ръкавици с Bluetooth

  • ръкавици-
  • bluetooth-
  • hi-fun

 

Мнозина не харесват идеята да се разхождат със слушалка на ухото, докато разговарят по мобилния телефон. От друга страна в студено време ръцете могат да измръзнат и предимството на Bluetooth апаратчетата става несъмнено. От компанията Hi-Fun са намерили решение и на двата проблема.

На изложението IFA бяха демонстрирани ръкавици, по които може да се говори. За целта е достатъчно да се имитира жеста "Обади ми се по телефона". В кутрето има вграден микрофон, а в палеца - говорителче. Връзката с GSM-а става чрез Bluetooth.

Когато бъдат пуснати в продажба през октомври, новите ръкавици ще струват $60. Производителят не споменава дали ще бъдат подходящи за бой със снежни топки, макар че сред потенциалните клиенти, готови да водят телефонен разговор по този начин, определено би имало любители на детските забавления.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА