27 Август, 2020 09:23 2 550 11

Бъг в приложението на Tesla дава достъп да чужди електромобили

  • tesla-
  • приложение-
  • бъг

Собственици на "тѐсли" по цял свят се оплакват от странен проблем в официалното приложение на компанията - в него се появяват акаунти за чужди коли, съобщава Insideevs. Това дава достъп до електромобилите на напълно непознати хора.

Първият подобен случай датира от април, когато жител на Сиатъл неочаквано видял в приложението бракувания си след катастрофа през ноември 2019 г. Model 3. Според програмата "тѐслата" се движела по път в Украйна.

Бъг в приложението на Tesla дава достъп да чужди електромобили

След известно време за аналогични бъгове разказали още двама собственици. Китаец внезапно изгубил достъп до своя електромобил през приложението, което за сметка на това започнало да показва пет чужди коли в Европа, а купеният на лизинг от британец Model 3 се появил в телефона на негов земляк.

От Tesla все още не са коментирали съобщенията. Според Insideevs бъгът най-вероятно се дължи на грешки в обмена на данни между сървърите на компанията.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пунчо

    4 2 Отговор
    Бъг има и при вас -журналистите! Оправете си заглавието.

    Коментиран от #8

  • 2 Гост

    12 1 Отговор
    Ами ако се появи бъг в тази нова програма за забравено дете в колата? Или в автопилота и вместо с 50 вземе че ускори в града до 120 и мине в насрещносто, защото си мисли че е в англия?
  • 3 Driving pleasure

    16 9 Отговор
    Има ли нещо в тая КОЧИНА, което да работи нормално?!! В един малко по-нормален, а не идиотизиран от политическа коректност свят тоя боклук щеше да е забранен за продажба!

    Коментиран от #4, #10

  • 4 teslaras dreams

    9 4 Отговор

    До коментар #3 от "Driving pleasure":

    Нищо не работи нормално в Тесла.Хората да не са се втурнали да ги купуват?Очаквам госта да се включи всеки момент и да започне плюенето.
  • 5 от гъзария

    4 0 Отговор
    мда.. имаш ама нямаш е положението
  • 6 Хахахаха това ми хареса

    8 0 Отговор
    Първият подобен случай датира от април, когато жител на Сиатъл неочаквано видял в приложението бракувания си след катастрофа през ноември 2019 г. Model 3. Според програмата "тѐслата" се движела по път в Украйна

    Коментиран от #11

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Да прав си

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пунчо":

    Още не го оправили заглавието....
  • 9 Виж го ти

    10 0 Отговор
    Няма бъг в програмата. Оня си е бракувал Теслата, а някой я е внесал в Украйнското Горубляне и я е продал на клиент. Друг пък е продал крадена Тесла на някой друг заплес и са я разкодирали с крадени кодове от бракувани Тесли в Англия и САЩ. Всичко е точно.
  • 10 Бачо Киро

    9 2 Отговор

    До коментар #3 от "Driving pleasure":

    Всъщност си абсолютно прав. Никоя друга марка не биха я оставили да използва клиентите си като бета тестери. Ако ФВ примерно имаше няколко катастрофи заради автопилот нали се сещаш какъв вой щеше да е, гейтове, санкции... Друго си е зад гърба ти да е правителството на САЩ. Мъск обича да дрънка, но дори Джо Байдън му го рече, че когато е получил 4.9 милиарда в началото, тогава е пял други песни.
  • 11 Хахаха

    10 0 Отговор

    До коментар #6 от "Хахахаха това ми хареса":

    Може и да ти хареса, но според мен може и да е така! За Украйна се купуват катастрофиралиТесли, бракувани в Америка, които се ремонтират и продават! Така, че това даже си ми изглежда на истина!