Last news in Fakti

31 Октомври, 2012 13:30 3 337 0

Запознайте се с Angry Birds Star Wars

  • angry birds-
  • star wars-
  • ios-
  • android-
  • pc

 

Компанията Rovio, автор на хитовата игра Angry Birds, разпространи първото видео, което цели да покаже как ще изглежда новата версия Star Wars. Хората, отговорни за разработката на играта демонстрират способностите на птиците с облика на Люк Скайуокър и принцеса Леа.
 
Принципът на игра не се различава от досегашните варианти на нашумелия развлекателен проект, но в новата игра са добавени много тематични локации и ефекти в стил "Междузвездни войни". Компютърната игра Angry Birds Star Wars ще е достъпна основно за операционни системи iOS и Android.
 
Предвиден е и вариант за PC. Разпространението на новата вариация на хитовата игра стартира на 8 ноември тази година, като авторите се надяват именно варианта Star Wars да счупи всички досегашни рекорди за популярност на Angry Birds. Ето и въпросното превю на Angry Birds Star Wars.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА