Last news in Fakti

1 Февруари, 2021 15:05 4 960 13

Конкурент на WhatsApp става все по-привлекателен

  • приложение-
  • конкурент-
  • подобрения-
  • whatsapp-
  • signal

Signal разширява функциите си

Конкурент на WhatsApp става все по-привлекателен - 1
Снимка: Shutterstock

Използваният от все повече потребители месинджър на Signal разширява предлаганите функции и се превръща в още по-сериозен конкурент на WhatsApp. В последно време апликацията събира толкова много фенове, че се наложи да забави изпращането на кодове за активация. Независимо от проблемите, причинени от свръхнатоварването на апликацията, нетърговската организация, стояща зад приложението, заяви, че е във възторг от ръста на новите си клиенти и реши да им предложи нови функции.

Подобрена е сигурността на Signal и опростен интерфейсът, както и визуалните качества на месинджъра.

Функцията за смяна на тапета е достъпна в Настройки-външен вид-тапет за чат. Апликацията има няколко предварително заложени тапета за избор, включително 12 плътни цвята и 9 градиента. Тапетът може да е и снимка от телефона.

Signal също така добавя раздел, който съдържа основни данни за профила на ползвателя. Там той може да напише кратка информация, която ще бъде видяна от приятелите му при влизането в профила му.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гоуст

    59 0 Отговор
    Много ми е кеф как Фейсбук се опита да влезе остро на потребителите на УотсАпп и в момента масово хора се евакуират оттам. За последния месец Сигнал и Телеграм сумарно стигнаха над милиард активни потребители. А без потребители, Фейсбук загива. Както е казал народа - "Лаком г.. кръв с...е". Сега остава и регулаторите/ЕС да се намесят и ще съм напълно доволен.

    Коментиран от #9

  • 2 мислещ

    45 5 Отговор
    Истината е в Телеграм, защото поддържа публични групи и не се цензурира - мястото за нормални и мислещи хора.

    Коментиран от #3

  • 3 Аха

    6 28 Отговор

    До коментар #2 от "мислещ":

    Още повече, че на руските служби..

    Коментиран от #4

  • 4 На руските

    14 7 Отговор

    До коментар #3 от "Аха":

    служби е "В Контакте". Телеграм е на Павел Дуров и няма нищо общо с расията.

    Коментиран от #6

  • 5 Един от народа

    13 4 Отговор
    "Сигнал ", наистина е добър и защитен. Елементатен и не изискващ никаква допълнителна персонална информация. Тази апликация я препоръча европеиската комисия, като най-сигурна и независима, което е и така!
  • 6 гост

    8 7 Отговор

    До коментар #4 от "На руските":

    И двете са на Дуров , просто Телеграм е по-нов и криптиран , затова го ползват повече хора , които държат на сигурността ! А Дуров отдавна се изнесе от Русия , след като му откраднаха В контакте !!
    На 21 април 2014 г. Дуров е освободен от длъжността на главен изпълнителен директор на ВКонтакте. Компанията прави изявление, че просто е удовлетворила оставката му от по-рано, която той така и не е изтеглил. В отговор, Дуров заявява, че компанията е била на практика завзета от съюзниците на Владимир Путин предполагайки, че изгонването му е вследствие както на отказа му да предаде личните данни на потребителите на Федералната служба за сигурност, така и на отказа му да предаде личните данни на хората, членували в групата, посветена на протестното движение Евромайдан в социалната мрежа. След това Дуров напуска Русия, обявявайки, че не планира да се върне отново и че държавата към момента е несъвместима с правенето на интернет бизнес.

    Коментиран от #7

  • 7 гост

    9 4 Отговор

    До коментар #6 от "гост":

    А ето как в Раша разбират "правене на бизнес " !!!
    През 2011 г. влиза в конфликт с полицията на Санкт Петербург, когато правителството настоява да се премахнат страниците на политическата опозиция след парламентарните избори в Русия същата година. През 2012 г. Дуров публикува своя снимка, на която показва среден пръст, определяйки я като официалния си отговор на усилията на Mail.ru да купят VK.През декември 2013 г. е притиснат да продаде 12% от акциите си във VK на Иван Таврин, собственика на Mail.ru, който впоследствие ги продава на Mail.ru, като по този начин Mail.ru получава мажоритарен дял от 52% от VK. През 2014 г. Mail.ru купува всичките останали акции, ставайки единствен собственик на VK.

    Коментиран от #8

  • 8 ссс

    6 6 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    Е как да им вярваш на рашките
  • 9 onq s konq

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Гоуст":

    САМО ТЕЛЕГРААААААМ!
  • 10 0ьц90ць

    9 4 Отговор
    Аз не мога да рабера, какво ви кара да инсталирате една камара приложения, които при това са със сходни възможности?
    Примерно, аз ползвам вайбър. КАзват бил несигурен и шпионирал. Ми те всички месинджъри са такива. Колкото до мен, като човек, който не нарушава закона, няма милиарди в банкови сметки и ползвам комуникатора, за да мога да изпратя снимка на резрвна част до магазина, то не вижда мза какво са ми всички останали приложения.
    Ако магазинът за рез. части бе до мен, нямаше да ползвам и вайбър, дори.
  • 11 Mirko

    3 1 Отговор
    Месинджър със стабилни връзки с ЦРУ, рекламиран от друг такъв "бизенсмен" - Мъск ... Ама нормално иначе ще вземат да изтърват баламите ....
  • 12 Гост

    1 1 Отговор
    Моля авторът на статията да провери какво означава думата апликация. Жокер - не е приложение
  • 13 Сигнал

    1 0 Отговор
    Обаче какво енергопотребление има, не е истина просто. Никое друго подобно приложение не ми изсмуква батерията така.