Last news in Fakti

20 Декември, 2012 11:41 4 349 11

Samsung представя два гъвкави дисплея

  • samsung

 

В Мрежата се появи любопитна информация, че компанията Samsung ще демонстрира гъвкави дисплеи от ново поколение. Това се очаква да стане по време на предстоящото изложение CES 2013. Тогава корейците ще демострират два размера от новите си дисплеи - 5.5-инчов и 55-инчов.
Както може би се досещате, първият е предназначен за смарфони, а значително по-големия 55-инчов - за интегриране в телевизор. По предварителни данни тези иновации ще започнат да се вграждат в устройствата на Samsung още от средата на 2013 година.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Onzi

    0 0 Отговор
    голям праз ...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Иван Иванов

    0 0 Отговор
    Samsung е МЕГА КОНЦЕРН!!!
  • 4 самсунг

    0 0 Отговор
    И пак като го изтървеш ще е на сол.
  • 5 Самсуняк

    0 0 Отговор
    Как точно ще стане на сол, при положение, че е гъвкав? :)
  • 6 разбирач

    0 0 Отговор
    Самсунг е мега БОКЛУК.
  • 7 някой си

    0 0 Отговор
    Самсунг са ултра хипер мега яки както винаги
  • 8 комунист

    0 0 Отговор
    Както винаги,Самсунг са ултра хипер мега яки БОКЛУЦИ.

    Коментиран от #9

  • 9 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "комунист":

    А на теб най- великото ти творение е всяка сутрин в тоалетната
  • 10 комунист

    0 0 Отговор
    Толкова народ изгоря с техните фалшиви боклуци,и пак продължават да ги купуват.Е как няма да чакат края на света като трезво мислещите хора са на изчезване.
  • 11 brigante

    0 0 Отговор
    flexible organic light-emitting diode:) мнозина ще останат с впечатлението, че от самсунг са го измислили:) ама не е така!
    led технология още от 1950г. :) разбира се развиваща се:) измислено, но "неясно" за какво да го ползват тогава:)))))))))) и от philips и от sony са показвали подобни дисплейчета (2005-2006г.) ...и изобщо все трябва да се проследява историята:) 'щото никога нещата в науката не се появяват ей така:) хоп и някой го измислил брех:)
    ...ами къде останаха разработките на учените от разните университети във франция, унив. в сащ, на компании като nec, sharp, hitachi, philips, sony, kodak, dupond, general electric...?
    корейчетата явно мно' обичат да заблуждават хората, че са иноватори:) не случайно все ги съдят! и да ви кажа за край...поточните линии на самсунг са едни от най-мощните и най-много бълващите, но са най-зле работещите! бълват най- много продукция в световен мащаб, но оттам и адски некачествена! поточните им линии са зле! И НЕ СА НОВАТОРИ!