Last news in Fakti

20 Май, 2021 09:00, обновена 21 Май, 2021 09:38 22 561 76

Вижте новите свръхтехнологични устройства в сферата на телевизорите

  • телевизори-
  • samsung-
  • neo qled

Технологията Neo QLED на Samsung променя представата ни за телевизор

Вижте новите свръхтехнологични устройства в сферата на телевизорите - 1

Всяко поколение живее с детските си мечти. Моето детство например, това на поколението Y, мина със спомени и копнежи за неща, видяни от екрана на телевизора. И нямам предвид малките черно-бели телевизори - това са мечтите на предишното на моето поколение, тия момчета, които днес се определят като "silver surfers". Ние "попивахме" от далеч по-големи телевизори, някои от тях с името на нашата столица.

Сега на дневен ред е поколението Z - млади хора, които също имат мечти и макар различни и те копнеят за неща, видяни от екрана. Времената обаче се променят, телевизорите - също. А те (телевизорите), предвид пандемичната обстановка, която продължава да владее света, се превръщат в още по-важен помощник както за по-младите, така и за по-възрастните.

Вижте новите свръхтехнологични устройства в сферата на телевизорите

Всички ние обаче искаме да виждаме "нещата" от екрана много по-детайлно и много по-ясно. И не само това. Модерният телевизор вече не е само пасивен екран. Едно от най-ярките потвърждения за това са новите телевизори на една от най-известните марки в тази област - Samsung. Не е тайна, че именно корейците са едни от законодателите в бранша, което доказват за пореден път с последната си иновация в областта на телевизорите, наречена Neo QLED.

Тези телевизори са вече на нашия пазар, а това, с което впечатляват, са нещата, които желаят всички, независимо от кое поколение са - много по-ясна картина, силен и кристален саунд и многофункционалност. Те са еднакво добри и за геймъри, и за кино маниаци, като в същото време са идеални за основни помощници в т.нар. и все по-налагащ се хоум офис. С други думи Neo QLED телевизорите предлагат от всичко и то по-много.

За геймърите

Тази група от хора, вманиачени по компютърните игри, има възможност да се наслади на много бърз процесор с честота на опресняване до 120 Hz, режими Auto Low Latency Mode и Freesync Premium Pro, с които дори и "тежките" игри не насичат, картина е ясна и с оптимално качество. Лентата Game Bar също е в услуга на геймърите, като чрез нея управлението на картината е много по-интуитивно.

Вижте новите свръхтехнологични устройства в сферата на телевизорите

За киноманите

Киноманите ще открият, че телевизорите Neo QLED са идеален заместител на "големия екран". Различните "ленти" могат да се гледат в съотношение 21:9 или дори 32:9, като това става с помощта на вградената технология UltraWide GameView. Да не говорим, че тези телевизори могат да играят ролята на своеобразен централен хъб, чрез който да настроите амбиентното осветление в помещението, както и звука от уредбата.

За работещите вкъщи

Устройствата Neo QLED могат безпроблемно да се свържат с персонален компютър, с лаптоп или със смартфон. Тук интерес представлява технологията Samsung Dex, която лесно може да превърне смартфона в работен компютър, предаващ изображенията на големия екран. Конферентните разговори също не са проблем, като те се осъществяват с помощта на функция, наречена Multi View, която позволява разделянето на екрана на до четири зони.

Вижте новите свръхтехнологични устройства в сферата на телевизорите

Новите технологии

С новата технологията Samsung надгражда QLED, за да ни покаже една картина от бъдещето. Neo QLED се интегрира в новите 4К и 8К телевизори на марката, които вече са на българския пазар. Тя използва няколко иновации, които правят картината кристално ясна и реална. В основата ѝ са т.нар. подтехнологии като Quantum mini LED, осигуряваща много повече светодиоди, контролирани от Quantum Matrix.

За подобряването на контраста пък се грижат Quantum Dot и Quantum HDR, благодарение на които тъмните цветове са наистина тъмни. Основната разлика с останалите телевизори на пазара обаче прави иновативният квантов процесор, който се базира на невронни мрежи и има изкуствен интелект. Именно процесорът може да оптимизира видеа, като прави качеството им 4К и 8К, в зависимост от това, кой от моделите сте избрали.

Вижте новите свръхтехнологични устройства в сферата на телевизорите

Както вече споменахме, независимо дали сте геймър, киноман, или просто ТВ любител, наред с качествената картина, звукът е от изключително значение. А при Neo QLED той също е значително модернизиран. За целта имаме Space Fit технология, която го калибрира спрямо нивото на външен шум, а за силата и яснотата му се грижи нов активен усилвател.

И накрая, но не на последно място, ще обърнем внимание на безопасността на екрана. Моделите от серията Neo QLED са първите телевизори на нашия пазар, които имат германски сертификат "Безопасност на зрението", което не е без значение, независимо от кое поколение сте.

Вижте новите свръхтехнологични устройства в сферата на телевизорите


Поставете оценка:
Оценка 3 от 50 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Covid

    81 2 Отговор
    "Квантов процесор" ? Не е ли доста попресилено

    Коментиран от #9

  • 4 Бай Гуй

    85 11 Отговор
    Истината е в OLED панелите и понеже Samsung нямат технологията се чудят какво да противопоставят на LG. Taка се появи това QLED ама се разбра че е далеч от истината. И Samsung "клекнаха". И те като Sony ще купуват вече OLED панели от LG.

    Коментиран от #15, #25, #33

  • 5 Помъдрял

    53 15 Отговор
    Асфалт и хай-тек не стават за ядене..

    Коментиран от #62

  • 6 Марио

    26 61 Отговор
    Самсунг са най-добрите телевизори, а тези от статията - най-добрите на самсунг. Значи това е върха на сладоледа. Въпросът е, че едва ли ще са евтини.

    Коментиран от #45, #49

  • 7 Хахаха

    67 13 Отговор

    До коментар #2 от "Опааа":

    А аз си гледам още на Операта много здрав телевизор и има материал тежи 60 кила. Тва новите ТВ телевизори ли са?

    Коментиран от #56

  • 8 русенец

    143 4 Отговор
    То хубаво, че ще имаме телевизори, възпроизвеждащи качество, което е над зрителните ни възприятия, ама сигнал с такова качество от къде ще вземем?:)))
  • 9 гост

    74 7 Отговор

    До коментар #3 от "Covid":

    Стига с тия qled боклуци което си чист MVA LED . Технологията за TV ако се гони максимално качество е само и единствено OLED и тя е на LG а не на тия кожодери от samsung ...
  • 10 Шашнаха се

    66 2 Отговор
    Хубаво е пишещите да имат поне домашно знание за смартТВ, реклама на Samsung. Какви 4К, 8К, за да се гледа К от заснемане до Смарт ТВ трябва да е изградено със съответната технология. Колко 4К излъчвания има? няма нито една Бг телевизия с изградено излъчване на 4К. Единствено японците имат изградено на 8К но за да гледаш на 8К по пътя на сигнала да е 8К. Даже конвертора на сателитната чиния.

    Коментиран от #18, #40

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Бай Гуй

    5 12 Отговор

    До коментар #12 от "Haha":

    В пъти по качествена картина от проектор има само в обърканото ти възприятие.

    Коментиран от #51

  • 14 VVV

    32 8 Отговор
    Кой си купува отще телевизори след като телевизиите не стават за гледане а само за европропаганда за,, светлото бъдеще ,, Освен това лед технологията не е издържлива във времето .Те са биологични и нетрайни .Кристалите са вечни .
  • 15 bbbbggggg

    26 10 Отговор

    До коментар #4 от "Бай Гуй":

    А замръзнали пиксели след няколко гидини при OLED?
  • 16 Доста си далеч

    20 3 Отговор

    До коментар #11 от "Haha":

    Какви реклами гледаш на 4К? 4К можеш да гледаш само на youtube, netflix и от сателит ако конвертора има 4К (4096 × 3112).

    Коментиран от #61

  • 17 dsсса

    49 3 Отговор
    В днешно време телевизорите имат много хубави екрани и много хубави колони. Разбира се, винаги може и по-добре, но не картината и звукът са проблем на телевизорите. Проблем са предаванията. Моят телевизор най-често стои включен на Радио 1. А това означава, че екранът му няма никаква потребителска стойоност. Единственият смусъл е, че колкото е по-голям, толкова колоните са по отдалечени една от друга и стереоефекта е по-добър.
  • 18 7272

    3 17 Отговор

    До коментар #10 от "Шашнаха се":

    Планета 4к има

    Коментиран от #19, #21

  • 19 2727

    18 2 Отговор

    До коментар #18 от "7272":

    Я ме светни как гледаш на 4К "планета 4к"?
  • 20 Акхмет

    31 14 Отговор
    Qled е някаква маркетингова демагогия. Миналата година избирах нов 60 инчов и се сорях на едно не много засукано сони, което слагаше в малкия си джоб всички засикани кюледи и елджита наоколо.
  • 21 Не гледай какво четеш

    19 3 Отговор

    До коментар #18 от "7272":

    гледай какво гледаш, това че на някой от ъглите на екрана на тв'то пише 4к не си мисли че е 4к, провери честотата, (4096 × 3112) ли е.

    Коментиран от #22

  • 22 До червената отметка на 21

    5 5 Отговор

    До коментар #21 от "Не гледай какво четеш":

    Земята е тиган, ти можеш да гледаш на 4К и при черно-бял телевизор.
  • 23 Технически невежост

    27 0 Отговор
    "Именно процесорът може да оптимизира видеа, като прави качеството им 4К и 8К, " Не може в процес на излъчване да се конвертира /прави качеството им на 4к, според автора/ (576i/25Hz) на (4096 × 3112 p) Това конвертиране става със софтуер и не може да се сравни по качество със заснето на 4к.
  • 24 Димов

    26 4 Отговор
    Телевизорите вече не впечатляват. Следващото ще е холограмна 3Д реалност. Влизаш във филма, като сцените ще се развиват навсякъде около теб.
  • 25 Ием

    8 18 Отговор

    До коментар #4 от "Бай Гуй":

    OLED е патент на самсунг а не на LG. Не го ползват вече защото е остарял

    Коментиран от #32

  • 26 Kockarche

    26 2 Отговор
    От 6-7 години никакви иновации. Все 2D картина. Едно и също всяка година само са добавени маркетингови функции които никой не ползва. И с тези скапани органични панели са смешни. Няма ли да излизат вече холограмите. Писна ми едно и също години наред.
  • 27 дявола

    21 4 Отговор
    Пунта мара са всичките нови технологии
  • 28 КРАДЦИ

    41 0 Отговор
    НОВОТО Е ВДЕГАНЕТО НА ЦЕНИТЕ ! НИЩО ДРУГО !
  • 29 ДАЙТЕ БОКО

    22 3 Отговор
    КОГА БТВ ЩЕ ПУСНАТ БОЙКО НА 8К 24/7 ДО МАГНОЛИЯТА НАРОДА ТОВА ИСКА !
  • 30 НАЙ НОВОТО

    1 11 Отговор
    Картина/дисплей
    Размер на екрана по диагонал (инчове)
    32
    Дисплей
    LED HD телевизор
    Размер на екрана по диагонал (метрична с-ма)
    80
    Съотношение на размерите на картината
    4:3/16:9
    Разделителна способност на екрана
    1366 x 768p
    Подобрение на картината
    Pixel Plus HD
    Поддържана разделителна способност на дисплея
    Компютърни входове
    до 1366 x 768 при 60 Hz
    Видео входове
    до 1366 x 768p
    Взаимодействие с потребителя
    Програма
    Pause TV
    USB запис*
    Лесна употреба
    Бутон за директно начало
    Възможност за надстройване на фърмуера
    Фърмуер, надстройван през USB
    Индикатор за силата на сигнала
    Да
    Електронен справочник на програмите
    Електронен справочник за програми за 8 дни
    Настройки на формата на екрана
    Автоматично мащабиране
    Superzoom
    Разтегл. екран филм.16:9
    Немащабиран
    16:9
    Телетекст
    1000 страници Hypertext
    Тунер / Приемане / Предаване
    Цифров телевизор
    DVB-T/T2/T2-HD/C/S/S2
    Поддръжка на MPEG
    MPEG2
    MPEG4
    Възпроизвеждане на видео
    NTSC
    PAL
    SECAM
    Възможности за свързване
    Брой HDMI връзки
    2
    Брой USB портове
    1
    Други връзки
    Общ интерфейс Plus (CI+)
    Цифров аудио изход (оптичен)
    Сателитен конектор
    Изход за слушалки
    Сервизен съединител
    EasyLink (HDMI-CEC)
    Преход на дистанционното управление
    Управление на системния звук
    Готовност на системата
    Изпълнение с едно докосване
    Мултимедийни приложения
    Формати за възпроизвеждане на видеоклипове
    Контейнери: AVI, MKV
    H264/MPEG-4 AVC
    MPEG-1
    MPEG-2
    MPEG-4

    Коментиран от #34

  • 31 копи пейст

    36 17 Отговор
    Бяхме младо семейство с две малки деца. Едното новородено.Купихме самостоятелно жилище. Имахме голями разходи по децата, за обзавеждане, а парите все не стигат. По тази причина не купих телевизор, защото пари няма.
    В края на втората година забелязахме, че децата престанаха да боледуват. Изобщо. Никакви болести, дори настинки. Същото беше и с нас. Така изкарахме цели 15 години. Приятелите ни вземаха за особняци, защото сме без телевизор, но ние си мълчахме за здравния ефект. Децата пораснаха без телевизор. Нямаха абсолютно никакви проблеми, както в училище, така и като студенти в елитни столични вузове.
    Вече сме млади дядо и баба и имаме телевизор. Понякога с бабата боледуваме. Когато си спомням за времето без телевизор, си казвам, че може би забравям и идеализирам. Да ама не. Работата е там, че от самото начало като семейство, си водим "Домакинска книга" за приходите и разходите и там, като погледна в някой от томовете, виждам, че за лекарства, през онзи период, не сме дали и 1 стотинка.
    Според мен, това е шокиращо и не сме го коментирали много.

    Коментиран от #43, #44

  • 32 vankicha

    9 0 Отговор

    До коментар #25 от "Ием":

    A вие по-добре не коментирате технологични новини.
  • 33 LG са многото назад спрямо Samsung

    9 20 Отговор

    До коментар #4 от "Бай Гуй":

    Веднъж си купих TV с марката LG и повече няма да греша.

    Коментиран от #35

  • 34 Винтич телевизор

    6 4 Отговор

    До коментар #30 от "НАЙ НОВОТО":

    С тази разделителна способност на екрана 1366 x 768p става на въпрос за черно-бял лампов телевизор.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 валентин

    10 5 Отговор
    Много ръсене много чудо. Попрочетох доста от коментариите за да се
    ДООБРАЗОВАМ. 4к е честота леле майко леле татко, А ТО Е ПИКСЕЛИ НА КВАДРАТЕН САНТИМЕТЪР (един пиксел една точка в квадратния см.)
    4к е 4000 8к е 8000 16к 16000 ТОЧКИ........ ПОДЧЕРТАВАМ ТОЧКИ...

    Коментиран от #46

  • 37 0808

    9 1 Отговор

    До коментар #35 от "Бай Бахур":

    ... още 1953 г в романа „451 градуса по Фаренхайт" на Рей Бредбъри малко смахнатата жена на героя говори със стените в дома си, които са телевизори..натам вървим и сега..моя милост хвърли ТВ през прозореца преди 20 г след загуба на Уест Хям..
  • 38 tate

    10 5 Отговор
    Тъпотия ,заседяли са телевизорите в магазините та малко реклама да си спретнат !! ЩО не видите LOEWE та тогава да пишете глупости !! ТАМАГОЧИТА
  • 39 Хоясан

    5 0 Отговор
    Дайте ми един апартамент или къща като на тези от картинките, аз и TurboX-a и/или Нео-то ще си ги гледам там като пич...
  • 40 Шоп от СО

    10 2 Отговор

    До коментар #10 от "Шашнаха се":

    Че кой баламурник ше си купи 4К тв за да гледа на Хикимян физиономията? 4К е за киноманиаците и потребителите на стрийминг платформи като Нетфликс.

    Аз лично моя телевизор не съм го вързал дори с кабелна или антена. Само стрийминг от пръвайдърите или от личния ми медиен сървър където мога и 8к филмчета да си свалям. Сложил съм и един AVR + 5 тон колони и спи градът...

    Коментиран от #47

  • 41 Behemoth

    13 2 Отговор
    Чудят се как да си продават боклуците и ги тъпчат с функции които никой не ползва ама снобарите се ловят като шарани...

    Коментиран от #72

  • 42 Родител

    7 2 Отговор
    Дъщеря ми е на 10 години и досега не е пила антибиотици. Гледа телевизор, но не само телевизия, а предимно ютуб от като е родена досега. Беше една от най здравите деца в детската градина, а сега в училище. Само че до третата четвъртата година, въобще не и давахме шоколади и бонбони, максимално време изкарваше навън по площадките.


    Още в детската градина разбираш английски без никой никога да я е учил и можеше да смята елементарни сметки благодарение на наученото от клиповете и предаванията. Здравето, физическото и умственото развитие зависи от храната и информацията с която ще подхранваш развитието на детето. Просто заради липсата на пари, не си ги хранил с боклуци, а заради липсата на телевизор са ходили да играят навън.
  • 43 6A13TT

    16 3 Отговор

    До коментар #31 от "копи пейст":

    Бяхме млади, нямахме телевизор и не боледувахме. Сега сме стари, имаме ТВ и боледуваме. От телевизора ще да е. Мегалогика.

    Коментиран от #68

  • 44 Родител

    6 2 Отговор

    До коментар #31 от "копи пейст":

    Забравих да спомена, че вкъщи имаме три телевизора, като дъщерята си има собствен и сама си подбира съдържанието в ютуб което да гледа, вместо да я облъчват с каквото решат по телевизията. Телевизорите отдавна не са това което бяха, точно както и телефоните! А на телефона и е забранено да се инсталира ютуб. Клипове и детски се гледат само на телевизора, а когато е навън се занимава с децата и физически занимания, а не си зяпа в телефона. Здравето на децата е въпрос на възпитание и личен пример.
  • 45 Котарак

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Марио":

    К'во ти пука? И без това няма да си го купиш.
  • 46 Леле майко леля татко

    7 0 Отговор

    До коментар #36 от "валентин":

    Голяма боза си сътворил и ти! Прочете ли я преди да натиснеш публикувай? Наистина ли 4K означава колко точки има в квадратен сантиметър?
  • 47 Шашнаха се

    3 2 Отговор

    До коментар #40 от "Шоп от СО":

    Новини се слушат, тъпо е да гледаш новини. От 2 години съм със Sony 8'ма серия + sony домашно кино (5+1) удоволствие да гледаш Netflix, HBO нямам IPbox, само интернет.

    Коментиран от #63

  • 48 Факт

    5 2 Отговор
    Предвид пандемичната обстановка...си изхвърлих телевизора!
  • 49 Иванова

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "Марио":

    Цената ясно ще е в небесата ,нооо ,хора,коя телевизия предава сигнал 4К ,още по-малко 8К,гледали ли сте телевизия7/8,понякога се чудите кой е ,познавате го само по гласа .Има много кабеларки като ти пускат сериали или стари филми -главата те заболява размазаноооо.Така ,че каква е ползата помислете -да запълните на някого джоба -това е !
  • 50 200488

    6 1 Отговор
    Отдел маркетинг и реклама... OLED - супер черно, НО на черно, пуснеш ли "Райчо" черното е чао. В добавка кофти високи (светли) тонове, чуплив дисплей изисква подходяща стойка, опасност от прогаряне, проблемни бройки матрици. QLED - обкновен "LED" с филмче с точици, хубави високи, никой в ниските тонове, цветова сходимост и ГНУСМАС - хаххаха. LED - няма такива ТВ, това са си най-оикновени LCD, но с подстветка от LED идиоти :D вместо флуоресцентни лампи.
    Реално за обикновения бач избора е "LED", търсете 100 hz матрица (истински 100 Hz) а хартиени, VA тип матрица (за по-дълбоко черно) и директно осветяване с LED "идиоти" (full array LED), цялото това удоволствие е около и над 2000 лв за 55".
  • 51 До обърканото съзнание

    1 1 Отговор

    До коментар #13 от "Бай Гуй":

    The Premiere, първия в индустрията троен лазерен проектор с 4K резолюция. 
  • 52 въпросче

    10 2 Отговор
    силен и кристален саунд.....АКО НЕ Е САУНД, А ЗВУК,КАКВО ЩЕ СТАНЕ? ЧИСТ ЗВУК,БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШУМОВЕ И ЧЕСТОТИ. КРИСТАЛЪТ Е ТВЪРДО ВЕЩЕСТВО.

    Коментиран от #66

  • 53 Елементарно

    1 1 Отговор
    OLED не се нуждае от подсветка!
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 МАЛКА пенсИЯ

    5 2 Отговор
    Лед,мед,не могат да стигнат,по килограми руските,шесдесет килограмови,чудовища.
  • 56 незнайко

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Хахаха":

    Телевизор ОПЕРА никога не е тежал 60 кг.

    Коментиран от #64

  • 57 ЯЬВЦЕ ЖФРБ Г

    1 1 Отговор
    Хора моля ви ако някой наистина е наясно и има преки наблюдения да си каже мнението за късофокусните FHD проектори дали стават. Хубаво ли се гледат филми и при средно осветено помещение дали се вижда картина изобщо. 1500 ansi достатъчно ли е за гледане на телевизия през деня? Изобщо да ги гледам ли проекторите или да избера телевизор? При мен има един проблем че ми трябва много голям телевизор заради помещението но са много скъпи. Над 70-75 инча и затова се загледах в проекторите защото могат и над 100 инча да изкарат.

    Коментиран от #74

  • 58 ПК инк

    2 0 Отговор
    Всичко това е верно и е примамливо.

    Би било още по-добре на малкото картонче до тях
    да ги нямаше хилядарките...
  • 59 Теле

    0 2 Отговор
    Аз нямам ТЕЛЕ-визор...

    много точно казано

    не ми и трябва Бизон...бузон ли, или кво там квантово измишльотина е било...
  • 60 стар майстор

    7 4 Отговор
    Само дето като отидеш в магазина , най масовите продавани телевизори са 30" на Вестел / независимо какво пише отпред/ или китайските от типа на Ариели . Тия Олед , Кюлед си остават бутикова стока с 0,0001% от продажбите.
  • 61 7878

    3 0 Отговор

    До коментар #16 от "Доста си далеч":

    Като например сателитна телевизия на Дубай,всичките им програми са 4К.
  • 62 Сава Муткуров

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Помъдрял":

    Стават ,стават , не стават само за коминтерновските тъпунгери.
  • 63 7878

    2 2 Отговор

    До коментар #47 от "Шашнаха се":

    Как гледаш Netflix от интернет без абонамент?

    Коментиран от #70, #71

  • 64 Малката пенсия

    3 0 Отговор

    До коментар #56 от "незнайко":

    визира цветните съветски сандъци,Темп и Рубин.В сравнение с тях Велико Търново изглеждаше извънземна технология,после беше Кристал.

    Коментиран от #67

  • 65 ТОЧКАТА

    2 0 Отговор
    Ето,ТАКА става ,,атомизирането,, на обществото!!!!!Което започна прогреса на ХОМОСАПИЕНС,и прерастна в регреса с хомоТВ!!!!!!!Няма вече ОБЩЕСТВО САМО ОТДЕЛНИ ИНДИВИДИ.....ГРЕШКА/ТЕЛЕВИЗОРИ ПОД КОНТРОЛ....
  • 66 ТОЧКАТА

    2 0 Отговор

    До коментар #52 от "въпросче":

    ...ЩЕТЕ ОБЯВЯТ ЗА РУСОФИЛ И ВЛИЗАШ В ...СПИСЪК!!!!!!Трябва всичко да е ,,правилно,,!!!!!!....А НЕ , ДА СМЕ НИЕ!!!!!БЪЛГАРИТЕ,ДЪРЖАВА НА 1300 И КУСУР ГОДИНИ......При това СЛАВЯНИ И ПРАВОСЛАВНИ...
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 ТОЧКАТА

    2 0 Отговор

    До коментар #43 от "6A13TT":

    хмм,окото има 7 мегапиксела ВЪЗМОЖНОСТ!!!!!!!/пише го в анатомия на ,,човека,,!!!!!плюс СКОРОСТ НА ОБРАБОТКА ОТ МОЗЪКА,която не си спомням колко е!!!!....Та как мислиш реагира организма на тази/и по-старата/ СУПЕРТЕХНОЛОГИЯ ...МИ погледни снимките от статията,това НОРМАЛНИ хора ли са или ПРИДАТЪК НА ТЕЛЕВИЗОРА!!!!!КОЕТО Е ЦЕЛТА.
  • 69 Онуфри

    4 0 Отговор
    От статията става ясно, че автора има сериозни проблеми с българския и компенсира с думи на английски, които не може да си преведе, защото не знае какво означават. За сметка на това обаче ги използва често, за да звучи по-интересно. На всичкото отгоре е и технически неграмотен, което е нормално, имайки предвид езиковата му култура
  • 70 Какво четеш

    2 0 Отговор

    До коментар #63 от "7878":

    Къде пиша че гледам без абонамент? Нямам IPBox. Само интернет, мобилни приложения, даже bulsatcom'a е с приложението от play store. Не ми измисля коментари. Прочети го още веднъж ако трябва 100 пъти но не по диагонал
  • 71 Ти май се заяждаш

    0 0 Отговор

    До коментар #63 от "7878":

    Чуденка на въпрос към несъществуващ коментар. Или не знаеш че Sany е с фърмуер андроид и от плей магазина може да си изтегли приложенията, и друго в които netflix е вградено с един месец без абонамент. Явно си босичак но заядлив.
  • 72 Венъм

    1 0 Отговор

    До коментар #41 от "Behemoth":

    Не слагай всички под един знаменател. Имам смарт ТВ и ползвам всичко, CAM модула, има два вградени приемника и двата с дайсек ключа и гледам 4 сателита от две чинии с моноблок конвертори, ползвам оптичния изход за съраунда, записвам автоматично по задание желани и когато се прибера го гледам, всички закачени командвам с едно дистанционно. Обиждаш обичащите нововъведенията в техниката.
  • 73 Ямболъ

    3 0 Отговор
    Това не е ли платена публикация Аве реклама на Самсунг ... повръща ми се
  • 74 Имам

    0 0 Отговор

    До коментар #57 от "ЯЬВЦЕ ЖФРБ Г":

    От проекторите които аз съм виждал, ми допадна най-много на LG. Много компактен Full HD с Led подсветка живота по спомен беше 30 или 50 000 работни часа което е супер.Много ярък и супер цветове като за проектор.Продава се и тук в бг. а в ютуб има доста клипове за да добиеш представа.Взимай смело.
  • 75 Имам

    0 0 Отговор
    по-стар модел е, но и цената му е добра. Ако искаш нещо по-дбро можеш да си вземеш пак на LG лазерен проектор 4к срещу 3 500лв. 15000 контраст, 2500 лумена яркост, живот 20 000 работни часа, консумация 250w , 7w звук и т.н.
  • 76 Имам

    0 0 Отговор
    не си прави труда да взимаш китайчета и разни други за по - тънка цена ,че ще гледаш картина от 1944г. успех с избора . Свали си някъв филм на флаш памет и ги накарай да три го пуснат в магазина на бяла стена или таван. Ако нямат си вземи бял плат покрии някъв голям телевизор и да ти проектират там.