9 Ноември, 2021 14:50 1 228 2

Mercedes ще си партнира с Visa за директни плащания от автомобила

  • mercedes-
  • visa-
  • mbux-
  • плащане

Такси за приложения, паркинг и гориво са част от услугите, които новите модели ще предлагат

Mercedes ще си партнира с Visa за директни плащания от автомобила - 1

Daimler Mobility обяви, че ще си партнира с Visa за плащането на различни услуги директно от автомобили от марката Mercedes. Услугата ще бъде достъпна през пролетта на следващата година във Великобритания и Германия, а по-късно обхватът ѝ ще бъде разширен и на други пазари.

Mercedes ще си партнира с Visa за директни плащания от автомобила

Технологията ще е базирана на Visa Cloud Token Framework,а от Mercedes ще се превърнат в първите автомобилни производители, които някога ще я използват. По този начин собствениците на автомобили от марката ще могат да заплащат за различни услуги, директно от своя автомобил.

Mercedes ще си партнира с Visa за директни плащания от автомобила

Така например собствениците на последните модели от Mercedes ще могат да заплащат за гориво или заредена електроенергия, паркинг или различни приложения и услуги. Някои от новите модели на марката разполагат със сензор за пръстов отпечатък, който най-вероятно ще се използва за по-голяма сигурност при разплащане.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сатана

    1 1 Отговор
    А за бързи кредити за да си платиш сметките за ток,парно,вода и покуп
  • 2 123

    1 1 Отговор
    Гоуем кеф!Като щипнем един от тези,освен кола дакарам ще мога и да пазарувам,докато се усетят.