16 Ноември, 2021 15:45 1 927 1

Lamborghini вече продава слушалки

  • lamborghini-
  • слушалки-
  • безжични слушалки

Компанията представи два модела в колаборация с Master & Dynamic

Lamborghini вече продава слушалки - 1

Lamborghini се откъсна за миг от автомобилния свят и представи безжични слушалки разработени заедно със специалистите от Master & Dynamic. Двете компании си партнираха за направата на два модела, комбиниращи дизайна на италианската компания и техническите познания на Master & Dynamic.

Първият модел MW65 е с така наречения “over-ear” дизайн и разполага с активно заглушаване на шума, батерия издържаща до 24 часа и обхват до 30 метра. Това са и най-леките слушалки на компанията от този тип с тегло от едва 245 грама.

Lamborghini вече продава слушалки

Другият модел - по-малките MW07 Plus са така наречените тип „тапи“ и могат да издържат до 10 часа слушане на музика. Чрез зареждане в специалната кутийка с която пристигат може да се осигури заряд за още пет часа в рамките на 15 минути.

Lamborghini вече продава слушалки

И двата модела разполагат със специфичния за Lamborghini „Y” дизайн, а зелени Mantis Green акценти са директна препратка към спортните автомобили на марката. Цената на по-малките MW07Plus е 220 евро, докато по-големите MW65 се продават за 440 евро.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    8 0 Отговор
    Очаквайте скоро и дамски превръзки... с крилца...