Last news in Fakti

4 Януари, 2022 19:06 4 942 8

Първият в света 4K 240Hz монитор

  • samsung-
  • монитор-
  • дисплей

Samsung ще покаже три нови модела по време на CES

Първият в света 4K 240Hz монитор - 1

Samsung ще покаже три нови монитора по време на изложението CES тази година, а несъмнено звездата на шоуто ще бъде първият в света 4К монитор с 240Hz честота на опресняване. Той носи името Odyssey Neo G8 и може да се похвали още с извит 32-инчов дисплей Quantum Mini LED подсветка.

Първият в света 4K 240Hz монитор

Освен него, Smart Monitor M8 също ще се присъедини към изложението, като той предлага вградена камера, която работи с Google Duo, а също така пристига и с някои приложения за предаване на живо. Размерът при него също е 32 инча с UHD резолюция и дистанционно управление.

Първият в света 4K 240Hz монитор

Последният нов монитор е Samsung S8, който е направен специално за дизайнери, влогъри, фотографи и други подобни професии, които се нуждаят от изключително точни цветове. Той е с размер от 27 или 32 инча и също предлага UHD резолюция. Към момента е единственият сертифициран монитор, който не дава никакви отражения от екрана.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И 3000$

    8 4 Отговор
    Цена.

    Коментиран от #8

  • 2 Скоро ще са масови модели!

    6 9 Отговор
    Щом е първия ще дава грешки но все пак 4к 240 херца означава "кристална и гладка"
  • 3 Местя си го...

    7 5 Отговор
    ...от левия крачол в десния.
  • 4 И кво от това ?

    5 6 Отговор
    Само пенсиите гледат телевизия и то не всички
  • 5 Нагризаната ябълка

    5 1 Отговор
    са в шок.Ко ша правим сега.
  • 6 Гого

    2 1 Отговор
    За коледа си купих М7, Единственият недостатък е , че стойката му е много тънка и целият монитор се клати много, когато си бутна бюрото! Освен това е 60 hz и май ми е бавен, когато скролвам! Но 32 инча за монитор си е супер! Ако Sony предлагаха монитори щях да си взема. Защото предишния изкара над 15 години и още е перфектен!
  • 7 бг търгаш

    2 1 Отговор
    Корейците напразно са дали парите си за тази платена публикация. Топ моделите техника по принцип не се предлагат от бг търговците, нито въобще присъстват в бг версията на самсеонг, а трябва да се поръчват от западни сайтове. Ако им направят евтини скопени версии – същия дизайн, но с TN матрица примерно, ще ги пуснат даже в супермаркетите.
  • 8 mhmm

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "И 3000$":

    В това отношение Самсунг почти настигат Епъл