17 Януари, 2022 17:26 3 406 6

Samsung загатна за завръщането на Note серията

  • samsung-
  • galaxy-
  • note-
  • galaxy s22

Как наистина ще се казва върховият смартфон на компанията?

Samsung загатна за завръщането на Note серията - 1

До премиерата на новия Samsung Galaxy S22 остава по-малко от месец, а колкото повече наближава датата за премиера, толкова повече се засилват и слуховете за бъдещите смарфони от най-висок клас на марката.

Samsung загатна за завръщането на Note серията

Както преди ви информирахме, заедно със стандартния Galaxy S22 и Galaxy S22 Plus, на пазара ще се появи и върховата версия, чието име все още не е напълно известно. Според част от слуховете, новият смартфон ще продължи наименованието от предходните модели и ще се отличава с названието Ultra, докато според други върховият модел ще получи означението Note.

Samsung загатна за завръщането на Note серията

Именно в защита на второто означение са последните слухове, които пристигат директно от сайта на Samsung.Разработчици са разгледали последните промени в сайта на корейците, където са открили интересни „тагове“, наред с думите „нов телефон“, „нов Samsung”, Samsung galaxy 2022” и “galaxy s series”, сред тях се среща и „galaxy note series”.

Дали това подсказва за завръщане на Note серията или това е поредният рекламен трик, предстои да разберем на 9 февруари, когато смартфоните трябва да бъдат представени.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kubeto

    8 1 Отговор
    Note са страхотни телефони. Използвам 10+ вече почти 2 години и просто няма причина да го смена. Отделно 12 гб рам е просто жестоко изпълнение. За сравнение служебното у-во е А52 5G 2021 модел с 6гб рам и е на доста прилично ниво.

    Коментиран от #2

  • 2 цвъки

    8 2 Отговор

    До коментар #1 от "Kubeto":

    и самсунг и айфоните не си заслужават едната шапка с пари
  • 3 Чичовото

    3 1 Отговор
    Напълно те подкрепям! С нот 8 съм и е перфектен...чакам да разбера в крайна сметка дари ще има нов модел от серията и го взимам без да се чудя.
  • 4 Ще сменям марката

    2 0 Отговор
    По принцип избягвам да съм фен на марки, но със Самсунг се получи така. Първият ми техен телефон беше Galaxy S 3. От тогава до този момент съм имал всичките им най-добри устройства от тази серия. Последните две са S20 Ultra 5G и S21 Ultra 5G. Точно от тези 2 телефона съм много разочарован. Въпреки големите им батерии заряда им пада много бързо. Камерите не са толкова добри, колкото се рекламира и уж трябва да са. Понякога губят интернет бежична връзка, андроида няма български при записване на глас и преобразуването им в текст. Телефоните струват много. 1400 € дадох за последния в който нямаше зарядно, слушалки, а само един гол телефон. Най-страшното е, че няма дори слот за външна памет. Следващият ми телефон определено няма да бъде Самсунг или ще е такъв, но по-нисък клас. Имам стар J3 от 2016 г. Ползвах го, като втори телефон. Ами да ви кажа никакви грижи с него. Ползвам го за навигация на колелото и мотора. Взел съм му 2 допълнителни батерии и знам, че винаги имам наистина телефон при всяка ситуация, който няма да ме предаде или да ми извърти някакъв номер, както се случва с новите и скъпи на марката. Има и AUX изход за слушалки, което е допълнителен голям плюс за мен. Новите нямат и са само с usb-c. Имам такива слушалки АКГ с този порт, но звука е отвратителен и контролите не винаги работят, което дразни. Блутут слушалки рядко ползвам. Имам такива на Самсунг. Дадох за тях 200€ но звука е доста зле. Не препоръчвам да си вземате. Идея за добър и безпробл

    Коментиран от #6

  • 5 Ще сменям марката

    0 0 Отговор
    Очаквам предложение някой да сподели за някакъв топ телефон, който да си взема с добри параметри, батерия и всичко да му е наред. Без айфон. Такъв повече никога няма да си взема. По-зле са и от самсунг. На гугъл телефона също не ме кефи. Китайчетата как са? До сега не съм имал китайски, но последните години много ги хвалят. Сони как са? Имал съм техни преди години и не бяха лоши. Хоавей също съм имал и съм бил доволен, но сега с липсата на някои неща от ос май не са оферта.
  • 6 mda

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ще сменям марката":

    За цените, липсата на зарядни и тем подобни са виновни алчните от епъл. Самсунг просто направиха грешката да направят същото и казвам грешка спрямо потребителите им.