Last news in Fakti

20 Януари, 2022 15:00 2 373 1

Samsung показа новия си таблет

  • samsung-
  • galaxy-
  • tab-
  • s8-
  • s22

Tab S8 Ultra се появи в сайта на корейците

Samsung показа новия си таблет - 1

Вчера ви показахме официални снимки на Galaxy S22 Ultra, които изтекоха в интернет, а днес корейската компания сама показа новия си таблет в една от страниците за помощ в собствения си сайт.

Tab S8 Ultra, който най-вероятно ще дебютира през следващия месец е показан заедно с един от смартфоните на марката в страница, която разяснява повече за гласовите команди на устройствата на Samsung. По-интересното е, че от компанията все още не са реагирали и снимката е налична на страницата, поне към момента на писане.

Samsung показа новия си таблет

Таблетът е с диагонал на екрана от 14.6 инча, а впечатление прави малък прорез в горната част, където е разположена предната камера, както и част от сензорите за близост и светлина. За сега не са известни повече данни за устройството, но очакваме то да дебютира в следващите седмици.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 iShit

    0 0 Отговор
    и тез сложили ноч хахаха