Last news in Fakti

15 Февруари, 2022 18:51 13 441 9

Gmail се променя (ВИДЕО)

  • google-
  • gmail-
  • електронна поща-
  • имейл

Google тества нов дизайн на електронната поща

Gmail се променя (ВИДЕО) - 1

Една от най-използваните електронни пощи – Gmail съвсем скоро може да се сдобие с нов дизайн. От Google съобщиха, че изпробват нов интерфейс, който към момента е достъпен само за ограничен брой потребители, но след като преминат тестовете той ще бъде представен на всички потребители на платформата. Новият дизайн е познат на корпоративните потребители, след като по-рано от Google го въведоха в платформата Workspace.

Gmail се променя (ВИДЕО)

Потребителите ще имат възможност да избират между три възможни изгледа на Gmail. Единият от тях е фокусиран върху прикачените файлове, вторият от Google наричат удобен, а третият е преобразена версия на този с който повечето потребители са свикнали. Включените в програмата ще получат предложение за смяна на облика на Gmail, като могат да възстановят стария си изглед от настройки, докато не бъде представена официалната промяна.

Разликите с настоящата конфигурация на Gmail са доста, на първо време потребителите имат достъп до четири раздела в основната част с бързи връзки към пощата, чат, виртуални пространства и Google Meet. Нови са още иконите, уведомленията, анимациите, както и цялостният дизайн на електронната поща.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kmle

    17 1 Отговор
    А България кога ще се промени ?
  • 2 Наркоман

    13 2 Отговор
    Масони братко, масони!

  • 3 Продължаваме Кражбата

    7 12 Отговор
    Наш Кирчо няма gmail... Има онова за обратните запознанства
  • 4 Владимир

    1 18 Отговор
    Сигурно се променя тази Гугъл-андроидска кочина. Абе, вие още ли ползвате уеб клиенти :)) Gmail, хаха, беше интересен 2005 година. Уеб интерфейси сър, светът на хандроид.
  • 5 Гост

    12 10 Отговор
    Не съм срещал по-трудна за боравене поща. Ужасно неудобно ми е да я ползвам.

    Коментиран от #7

  • 6 Уамав

    4 11 Отговор
    Не използвам нищо на гъгул, нито гмеил, нито Ютюб откакто го закупиха. Мерси
  • 7 Grote Olifant

    11 2 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    Кое те затруднява по-точно в gmail? Мога да ти препоръчам да поровиш в youtube и да намериш там някой кратък урок за ползване на тази поща. Има няколко изгледа. Този, който го дават по подразбиране, със сигурност не е най-удачният. Може би това те бърка и ти създава усещане за трудност. 25 години ползвам Outlook Express и когато трябваше да свиквам на gmail - наистина беше странно. Всяка една уеббазирана поща можеш да ползваш с клиент, като Outlook. Thunderbird на Mozilla също е удачен вариант. Но за настройка може би ще трябва да се обадиш на приятел.
  • 8 opssss

    6 2 Отговор
    Ай ся няяя се прайш
  • 9 Някой

    0 0 Отговор
    Proton mail.
    Друга поща няма.
    Точка.