Last news in Fakti

16 Февруари, 2022 17:51 2 183 3

Ford дава възможност на собственици сами да си принтират аксесоари

  • ford-
  • maverick-
  • 3d принтиране-
  • аксесоари

Серията от 3D принтирани елементи е налична за пикапа Maverick

Ford дава възможност на собственици сами да си принтират аксесоари - 1

Ford улесни собствениците на новия пикап Maverick, като им даде възможност сами да принтират предварително подготвени аксесоари чрез 3D принтер. Кампанията на Ford към момента е активна само за споменатия пикап, но не е изключено в бъдеще тя да бъде разширена и при други модели на марката.

Ford дава възможност на собственици сами да си принтират аксесоари

За целта, 3D аксесоарите са проектирани, за поставяне в специалните FITS слотове, разположени в интериора на Maverik. Те са общо 8 на брой, като има един на гърба на централната конзола, един в краката на пасажера, както и шест под седалките в задната част на пикапа. Към момента Ford продава различни аксесоари, които могат да бъдат поставяни там като например различни куки и разделители, но подкрепя сръчните хора, които също произвеждат и продават такива аксесоари.

Ford дава възможност на собственици сами да си принтират аксесоари

От Ford споделят, че вече са видели различни аксесоари като например масички, поставки за чаши, кошчета за боклук и други и се радват на тях и за това, че са част от развиващите се технологии и развитието на 3D принтирането.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЗаТолкова

    5 3 Отговор
    За толкова пари: толкова. Ти ще си дострояваш, нищо че си платил прескъпо за желязото ) Скоро всичко ли ще е направи си сам ?

    Коментиран от #2

  • 2 Гост

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "ЗаТолкова":

    Колко да е прескъпо ? Базовата цена е $20к ,за тази пари в БГ базова Дачия Дъстър .

    Коментиран от #3

  • 3 Гост

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Базово Дачията е 999 кубика , три цилиндъра . Форда е с 2.5 хибрид .