Last news in Fakti

17 Февруари, 2022 18:35 1 086 1

Samsung подготвя ново събитие за края на този месец

  • samsung-
  • samsung galaxy-
  • mwc event

Все още не е ясно какво ще видим на представянето

Samsung подготвя ново събитие за края на този месец - 1

Последното събитие, което от Samsung организираха беше преди едва 10 дни, а след още толкова корейският гигант планира да организира още една подобна проява. По-рано днес от компанията разпространиха постер на който е обявена датата 27 февруари, когато ще се състои и онлайн премиерата на MWC Event 2022.

Samsung подготвя ново събитие за края на този месец

От Samsung не обявиха какво точно ще видим по време на тази премиера, но съдейки по това, че в началото на месеца видяхме смартфоните от серията Galaxy S22, както и таблетите от Galaxy S8 серията, то възможностите не се свеждат до много различни устройства.

Samsung подготвя ново събитие за края на този месец

Очаква се главите герои по време на MWC Event 2022 да бъдат смарт устройства като часовници, уреди за дома, както и други електроники. Постерът показва и сгъваеми смартфон и лаптоп, което не изключва и възможността да видим лимитирана серия за някое устройствата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Онзи

    1 2 Отговор
    Намерили са на баце "едно старо телефонче" ! А тиквата каза-само да го намеря( това телефонче) и ще им разкажа играта ! Коя игра и на кого-и Господ не знае !