Last news in Fakti

2 Март, 2022 17:42 6 895 3

HTC се завръща на пазара с конкурентен модел

  • htc-
  • смартфон

Компанията смята да представи ново флагманско устройство 

HTC се завръща на пазара с конкурентен модел - 1

HTC ще се завърне ударно на пазара за смартфони или поне това сочат данни на тайванския сайт DigiTimes. От изданието твърдят, че са получили потвърждение от HTC, че подобно устройство ще се появи на пазара съвсем скоро.

HTC се завръща на пазара с конкурентен модел

Данните сочат, че смартфонът ще бъде с върхови характеристики и ще бъде фокусиран върху VR и AR технологиите. Припомняме, че последното устройство от висок клас, което от компанията представиха бе през 2018 година. Тогава на пазара се появи HTC U12+, който не доби популярността която се очакваше.

През последните години HTC се загуби от пазара за смартфони и представяше единствено устройства от среден и нисък клас в определени държави.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гражданина

    15 4 Отговор
    Аз ги харесвах имах цели 3, ама с тея виртуални реалности не искам да си представям кво ще е. Дано и метата се провали
  • 2 Къдеоеоеиеоуеоъе

    1 10 Отговор
    Големи боклуци, че и скъпи бяха
  • 3 Фентастично

    6 0 Отговор
    Този U12+ излезе най-коравата машинка,от всичките ми телефони преди него(все още работи чудесно).След него взех U12 life,но се оказа,че са продали лиценза на друг производител - едва си избутаха гаранцията.Ако новият флагман идва от HTC ще си го взема,ако е само лицензен модел правен от някой друг - едва ли.