12 Април, 2022 18:21 3 578 6

Новият Windows 11 ни превръща в роботи (ВИДЕО)

  • windows-
  • windows 11-
  • робот

Изкуствен интелект се грижи за това да не се разсейваме по време на разговори

Новият Windows 11 ни превръща в роботи (ВИДЕО) - 1

През последните две години виртуалните срещи, видео разговорите и други подобни онлайн мероприятия набраха сериозна популярност и макар през последните месеци живата връзка да се връща бавно в живота ни, то тези онлайн събития ще продължат да се използват и в бъдеще. Една от функциите която от Apple въведоха преди няколко години с Facetime ни помага да изглеждаме съсредоточени по време на такива видео разговори, независимо от това колко разсеяни сме всъщност.

Новият Windows 11 ни превръща в роботи (ВИДЕО)

Софтуерът използва изкуствен интелект, за да коригира видеото, което отсрещния човек получава и да създава усещането за това, че поддържаме зрителен контакт през цялото време. Функцията е доста готина и може би заради това от Microsoft решиха да я копират и да я представят в новия Windows 11.

Новият Windows 11 ни превръща в роботи (ВИДЕО)

Проблемът, обаче, идва в това, че функцията работи прекалено добре и поддържа зрителен контакт, дори когато това не е нужно. Много потребители се оплакват от това, че самите те, а и хората с които говорят изглеждат като роботи по време на разговор. Предполага се, че от Microsoft ще коригират това съвсем скоро, но предстои да разберем.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 миии

    21 10 Отговор
    Ааа те ваксинираните с шербета на БилГей така ди гледат!
  • 2 Обичам...

    10 6 Отговор
    ...новите процесори на интел, супер са! Даже МС са си направили отделна статия за Джам 11, където има специални модели интел процесори, така от най-новите интел процесори са цитирани там. Защо ли? Кой ли ти казва... важното е да има все нови джам версии... и търговията с хардуер да върви...
  • 3 pepy

    17 5 Отговор
    "Новият Windows 11 ни превръща в роботи"

  • 4 Гошо

    3 5 Отговор
    Отврат
  • 5 Ваксата

    5 9 Отговор
    Идва краят на НАТО, ЕС и всяко зло което произлиза от тях. Ще има мир в следващите 100-тина години
  • 6 Теодор Рузвелт

    1 6 Отговор
    Втората на снимката е американка ,другите са от Изтока