Last news in Fakti

10 Май, 2022 10:46 1 910 1

Какво ще стане, ако комбинирате тиган, тенджера и скара

  • тенджера-
  • скара-
  • тиган-
  • технологии

Ново решение за домакинските уреди

Какво ще стане, ако комбинирате тиган, тенджера и скара - 1

Както всички знаем, иновациите са не само в областта на компютърните технологии, медицината, автомобилната индустрия, но и в кухнята. Днес печките, микровълновите фурни и дори абсорбаторът имат толкова много електронни функции и режими, че без инструкции не можете веднага да разберете кой бутон за какво е предназначен.

Но кухненските мебели за вграждане не са единственото нещо, което направи огромна крачка напред през последните 10 години. Комбайни, фритюрници, тостери също не стоят неподвижни. Но, какво ще кажете за тенджерата? Тя си е една и съща от доста години.

Какво ще стане, ако комбинирате тиган, тенджера и скара

Има нюанси, като тенджери под налягане и електронни такива, но като цяло прогресат там е по-малък. Електронните тенджери, както в ресторантите, така и у дома, са известни от дълго време, но сега дизайнерската концепция на K Deng реши да внесе новост в старата формула чрез въвеждане на модулни съдове за готвене.

Представеното секционно устройство, по желание на потребителя, може да бъде тенджера, тиган или дори скара. Кухненските прибори изглеждат естетически, модерни и минималистични, което със сигурност ще ги направи желани във всяко домакинство.

Не е известно дали концепцията ще бъде реализирана в бъдеще, но идеята изглежда интересна и има потенциал да се превърне в истинска панацея за собствениците на малки жилища.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НА автора

    4 0 Отговор
    На автора "прогресат" е спрял към втори клас.
    А иначе ще се получи ГАНджеСКА. Ама и за това се иска ум.