Last news in Fakti

13 Май, 2022 18:51 1 786 2

Направата на интериора на Bugatti Centodieci отнема 16 седмици

  • bugatti-
  • chiron-
  • centodieci

Бродирането на логото отнема над 4 дни

Направата на интериора на Bugatti Centodieci отнема 16 седмици - 1

Bugatti обяви, че първото Centodieci ще бъде доставено на клиент в следващите няколко седмици, а заедно с това разкри и малко повече информация за производството на специалния модел. Centodieci черпи вдъхновение от класическото Bugatti EB110 от 90-те години на миналия век.

Направата на интериора на Bugatti Centodieci отнема 16 седмици

Дизайнът на интериора също е вдъхновен от същия автомобил, а от Bugatti разкриват, че за направата му трябват минимум 16 седмици. В допълнение от компанията казват, че само бродирането на логото върху облегалките отнема над 4 дни.

Направата на интериора на Bugatti Centodieci отнема 16 седмици

В екипа на инженерите има и човек, който шие на ръка всяко квадратче от седалките, както и човек който инспектира креслата в рамките на цял ден, за да е сигурно, че всичко с тях е наред.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боинг

    3 1 Отговор
    Епа деда ми с теслата,че им го изделка за един ден тоя чвор.
  • 2 сектант

    0 1 Отговор
    Старомодно ми изглежда. Дачия Ороч е по-практична и модерна отвътре.