20 Май, 2022 13:15 10 183 4

Осемнадесет килограма студ: "преносим" климатик за летни вили и пътуване

  • климатик-
  • преносим климатик

Устройството има огромен капацитет на охлаждане от 4000 Btu (1200 W) и издържа от 3 до 12 часа в зависимост от използваната батерия

Осемнадесет килограма студ: "преносим" климатик за летни вили и пътуване - 1

Най-вероятно всички си спомнят необичайни жеги през годините, когато през лятото всички се опитват да не излизат от банята, заливайки се с хладка вода, измислят различни методи за охлаждане: мокри кърпи, фолио или щори на прозорците, вентилатор, леген с вода и други всевъзможни опции, предназначени за местата, където няма монтиран стационарен климатик.

Естествено има климатици, които са истински спасители в жегата, но, първо, те не могат да се монтират навсякъде, особено ако живеете в апартамент под наем, и второ, не можете да ги вземете със себе си, например на вилата или на къмпинг.

И такова е положението не само в България, но и в много други страни. Въз основа на потребителското търсене, EcoFlow реши да пусне нов продукт: преносим климатик EcoFlow Wave. Но не е евтин. Тази джаджа струва около 1 100 евро.

Устройството има огромен капацитет на охлаждане от 4000 Btu (1200 W) и издържа от 3 до 12 часа в зависимост от използваната батерия. Между другото, можете да промените температурата или настройките с помощта на мобилно приложение

Има и много начини за зареждане на климатика: подходящи са слънчеви панели, преносими генератори, автомобилни контакти на 12V, като никой не отменя и обичайния контакт на 220V.

Всичко това тежи много, почти 18 килограма, но като се има предвид теглото на аналозите, климатикът все още може да се нарече преносим. Размерите му са 20.39 x 12.2 x 16.38 инча, така че няма да заеме много място в апартамент или вила, а и пренасянето му с кола е почти безпроблемно.

Като цяло, за къмпингари и любители на вили, EcoFlow може да се определи като най-доброто решение, като единствено високата цена ще изплаши много желаещи.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дамян

    6 2 Отговор
    Супер, веднага грабвам един за вкъщи и колата!

    Коментиран от #4

  • 2 Как работи подвижния климатик

    25 6 Отговор
    Бръмчи колкото трактор. Харчи колкото електрожен. Охлажда колкото вентилатор.

    Изборът си е Ваш!
  • 3 Акумулаторът

    9 1 Отговор
    Тежи още 25 кило.
  • 4 Флоранс Кючеклийска

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Дамян":

    Това някаква подигравка, в стил Батето, ли е? Какво му трябва на човек - филийка хляб в яхтата!