Last news in Fakti

13 Юни, 2022 08:04 3 585

5G мрежата на А1 ще е безплатна цяло лято за всички абонати с 5G смартфон

  • а1-
  • 5g-
  • безплатна

От юни до края на септември всички с мобилен план от А1 и 5G смартфон могат да използват мрежата от пето поколение без допълнително заплащане

5G мрежата на А1 ще е безплатна цяло лято за всички абонати с 5G смартфон - 1

Всички знаем, че лятото е време не само за почивка, но и за нови приключения и дестинации. Междувременно, обаче, никой не би отказал да погледа филм в HD или да поиграе в мрежа с приятели – вкъщи или на някой от родните курорти. Именно заради това и A1 прави достъпна своята 5G ULTRA мрежа за абсолютно всички свои абонати, които имат 5G смартфон.
Петото поколение мобилни мрежи вече са част от нашето ежедневие. Може би първото, което усещат потребителите, е скоростта на 5G, която може да достигне 10 пъти по-високи скорости от 4G при сваляне на информация. Това е особено важно при VR и AR мултимедийни изживявания, но също и при стрийминг на видео с високо качество и при игра в мрежа.
От възможностите на 5G ULTRA мрежата на А1 ще могат да се възползват всички настоящи и нови клиенти, които имат договор за мобилна услуга с телекома и 5G смартфон. От юни до края на септември те автоматично ще получат достъп до 5G ULTRA. 5G смартфонът може да се превърне лесно в модем за връзка със служебния лаптоп в непредвидена ситуация – а по време на отпуската такива не липсват. Имаме добра новина: новата лятна промоция на А1 ще важи и за всички бизнес клиенти, които имат абонамент.

Ако все още нямате 5G смартфон, с който да се възползвате от мрежата от ново поколение, А1 предлага богата гама от достъпни устройства, които започват на цени от 16,99 лв. на месец с абонаментен план Unlimited Ultra. Пример за това е Samsung Galaxy A33 5G - най-новият модел от среден клас с мощен 8-ядрен процесор, 6 GB оперативна памет и 128 GB място за съхранение на спомени. Телекомът предлага и по-високия клас 5G смартфон на Samsung - Galaxy A53 5G, който впечатлява с 6,5-инчов дисплей, 120 Hz честота на опресняване и 64-мегапикселова камера и може да бъде закупен на цена 23,99 лв. на месец.

А за тези, които искат да запаметят всеки един момент от своето синьо лято, Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 5G идва при тях с цели 108 MP основна камера и 16 MP предна камера, в комплект с безжични слушалки ttec SoundBeat+ на цена от 23,99 лв. на месец с план Unlimited Ultra.

От А1 потребителите могат да закупят и актуалния модел на Apple - iPhone 13, който идва в пет различни цвята със 128 GB, 256 GB и 512 GB пространство за съхранение на мултимедия. iPhone 13 впечатлява с компактен дизайн, 6,1-инчов Super Retina XDR дисплей, 12 MP двойна задна камера и процесор A15 Bionic, без аналог на пазара.

Всеки абонат ще може да се възползва от възможностите му и да споделя с лекота всеки един хубав летен момент за 63,99 лв. на месец с план Unlimited Ultra.



Свързани новини