17 Юни, 2022 19:55 3 874 4

Ентусиаст направи Cybertruck от Toyota Prius

  • tesla-
  • cybertruck-
  • пикап-
  • toyota-
  • prius

Ударената кола е добила формата на пикапа на Tesla

Ентусиаст направи Cybertruck от Toyota Prius  - 1

Феновете на Tesla Cybertruck все още чакат да видят серийния продукт, макар концепта да бе представен преди 3 години. По-нетърпеливите от тях вече правят своите опити да изфабрикуват свои версии, включително от ударени леки автомобили. Един от тях направи странно бъги, оформено като Cybertruck на базата на Toyota Prius.

Ентусиаст направи Cybertruck от Toyota Prius

Въпреки, че хибридната Toyota не е най-добрата база за офроуд проект, това не попречи на ентусиаст от САЩ да премахне всички панели на японския автомобил и да направи такива от метал по свой дизайн. Ръбатите форми са запазени само в предната част, докато назад пространството е отворено.

Ентусиаст направи Cybertruck от Toyota Prius

Собственикът споделя, че шасито също е скъсено за по-добра база за офроуд, а предната ос е преместена към средата на купето за повишена проходимост. Мъжът допълва, че базата за бъгито не е подходяща за направата на пълна реплика на Cybertruck и ще се задоволи с резултатите до момента.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Москвич

    4 0 Отговор
    За нашите пътища е супер.
  • 2 ДА ИЗМЭТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ

    2 4 Отговор
    Прилича на самоделка, сглобена за 3-4 дни в гаража...

    Коментиран от #3, #4

  • 3 провинциалист

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "ДА ИЗМЭТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ":

    Т.е. прилича си баш на кибертрук-а.
  • 4 Такава е

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "ДА ИЗМЭТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ":

    Точно самоделка. Ти правил ли си нещо подобно сделано с ръцете ти? Хайде да спреш да се подиграваш на труда на останалите?

    Добре се е справил човека! Доста труд е хвърлил и за самоделка резултата е отличен!