Last news in Fakti

22 Юни, 2022 19:30 1 226 1

Polestar вече поддържа Apple CarPlay

  • polestar-
  • apple-
  • apple carplay

Функцията пристигна след интернет ъпдейт

Polestar вече поддържа Apple CarPlay - 1

Polestar е един от първите автомобилни производители, който използва Android Automotive като операционна система за своите автомобили. До момента те поддържаха единствено Android Auto, но от днес всеки собственик на автомобила може да се възползва и от Apple CarPlay след интернет ъпдейт.

Всички собственици на iPhone и Polestar 2 ще могат да използват някои от функциите на смартфона си върху портретно ориентирания 11-инчов екран в средата на таблото. В допълнение те ще могат да се възползват от гласовия асистент Siri, Apple Music и Apple Maps.

От Polestar разкриват, че смятат да продължават работата си с Apple и да обновяват версиите на операционната система, като дори смятат да приложат новата версия на Apple CarPlay, която ще „завземе“ всички екрани.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кукуруку

    1 0 Отговор
    Оффффффффф тез се изтъркаха вече