Last news in Fakti

24 Юни, 2022 19:08 3 266 4

Michelin направи часовник от автомобилна гума

  • michelin-
  • часовник-
  • гума

Компанията обедини сили с Bamford 

Michelin направи часовник от автомобилна гума - 1

Michelin x Bamford B347 Pilot Sport е интересен часовник разработен съвместно между двете компании. Интересното е, че аксесоарът е направен от истински автомобилни гуми. Всъщност каишката е направена от рециклирани Michelin Pilot Sport 5, една от популярните гуми за по-спортно шофиране.

Michelin направи часовник от автомобилна гума

Рамката е направена от карбон, а около циферблатът откриваме шарка, позната ни от състезателните флагове. Стрелките с в типичното за Michelin жълто, а под тях откриваме черен циферблат с бели акценти и логото на двете компании на 12 и 6 часа.

Часовникът ще бъде направен в лимитирана серия с цена от около 3 хиляди евро и пристига в специална кутия с логото на Michelin.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Човекът Мишелин

    11 3 Отговор
    Много е смотан.
  • 2 сектант

    5 0 Отговор
    3 бона за регенерат

    Коментиран от #4

  • 3 112

    5 0 Отговор
    Всъщност не часовник, а каишка...
    Нерде Стамбул..,.
  • 4 Колчо Steelworks Тролчо

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "сектант":

    ...и то английски?