27 Юни, 2022 13:23 1 977 3

Mini подарява огромни пъзели на хората, които чакат новите си коли

  • пъзел-
  • mini-
  • cooper

По този начин клиентите ще има какво да правят докато автомобилът им пристигне

Mini подарява огромни пъзели на хората, които чакат новите си коли - 1

Проблемите с доставка на нови автомобили не спират и голяма част от производителите все още изпитват сериозни затруднения с доставките на чисто нови коли. Листа на чакащите за различните марки достига до няколко години, а шансът да си закупиш чисто нов автомобил по своя конфигурация в рамките на няколко месеца е минимален. Излишно е да казваме как това влияе на клиентите, които с нетърпение чакат чисто новата си кола и колко деликатна е тази тема за тях.

От Mini в САЩ са решили да зарадват чакащите своя нов автомобил, като им подаряват огромен пъзел с изображение на автомобила. Част от клиентите, които получават пъзели в реален размер могат да споделят прогреса си в социалните мрежи и да обменят опит с други собственици на пъзели.

От британската компания съобщават, че по този начин искат да предоставят нещо забавно на клиентите си, което да правят, докато чакат да седнат зад волана на своя нов автомобил. Междувременно от Mini пък се подготвят да представят модели от следващо поколение с изцяло нов дизайн и нови технологии, които очакваме да дебютират съвсем скоро.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Преди години

    9 0 Отговор
    докато баща ми чакаше 15 години за Лада ДК и СВ наредиха пъзелите Люлин,Младост,Красна Поляна и д.р
  • 2 СЗО

    6 0 Отговор
    Кола ще получи само този който успее да нареди пъзела
  • 3 Българин

    1 0 Отговор
    който не се справи с пъзела-няма кола.Това е.