Last news in Fakti

20 Ноември, 2023 19:40 1 598 3

BMW няма да е единствената компания, която поддържа отключване с iPhone

  • apple-
  • apple key-
  • digital key-
  • mini-
  • bmw

Mini се готви за модернизация

Apple може да привлече още една компания към своята функционалност Apple Key и да позволи на собствениците на нови модели Mini да отключват своите автомобили със своя смартфон с iOS или своя часовник. Това бе разкрито от файлове, които са заложени в последния ъпдейт на Apple Pay.

BMW, компанията майка на MINI, вече предлага поддръжка на цифрови ключове за автомобили. Тя е първата голяма компания, която си партнира с Apple в тази технология, така че разширяването на обхвата на автомобилите MINI е логично. Вероятно през следващите седмици ще бъде направено съобщение, като се очаква новите Countryman и MINI Cooper да станат първите модели, които ще получат ъпгрейд.

Функцията вероятно ще се разпространи и в света на Android, тъй като устройства като Samsung Galaxy S23 са снабдени с поддръжка на UWB, което позволява смартфонът да се използва като ключ за кола.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сатана Z

    5 0 Отговор
    А отключване с "кози крак" подържа ли?
  • 2 Уса

    6 1 Отговор
    Няма начин да ме накарате да се върна към айфона след поредните 3 издънени модела.Омръзнало ми е и от техните скапани зарядни.Айфоните станаха любими на "кифлите" и "кифлоците",но не и на прогресивните делови хора

    Коментиран от #3

  • 3 2354

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Уса":

    Още един усетил се ... по-добре късно отколкото никога.