Last news in Fakti

25 Юни, 2013 08:45 2 243 0

Удароустойчив и водонепромокаем NEC

  • nec-
  • смартфон

Компанията NEC показа своя нов продукт, който е предназначен на този етап за пазарите в САЩ. Името му е NEC Terrain и впечатлява с механична QWERTY-клавиатура и суперзащитен корпус.

Защитата на NEC Terrain отговаря на стандарта MIL-810G, като превръща смартфона в удароустойчив и водонепромокаем. Освен с гореспомената клавиатура Terrian е снабден със сензорен дисплей с размер 3.1 инча.

Вградената памет е осем гигабайта, а камерите са две - петмегапикселова и 0.3 мегапикселова за видеоразговори. Масата на смартфона е 171 грама, а цената му при сключен договор с AT&T е $ 99.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА