Last news in Fakti

4 Август, 2022 09:03 13 899

Украинските телевизори KIVI започнаха да се продават в България

  • украински-
  • телевизори-
  • kivi

Всички телевизори KIVI работят с Google Android TV OС

Украинските телевизори KIVI започнаха да се продават в България - 1

KIVI е украинска компания, която проектира и произвежда смарт телевизори и ги продава в повече от 10 държави. В Украйна KIVI е в ТОП-2 марки телевизори и се конкурира със Samsung и LG. Сега телевизорите KIVI могат да бъдат закупени в България на адрес Ozone.

„Чист“ Google Android TV

Всички телевизори KIVI работят с Google Android TV OС - може би най-простата и функционална операционна система за телевизори. Предлагат се услуги на Google, всякакви приложения от Play Market и Chromecast, което ви позволява бързо да излъчвате съдържание от вашия смартфон безжично.

Съдържание “от кутията”

Телевизорите са предварително инсталирани със собствено приложение KIVI MEDIA с безплатно и платено съдържание: телевизионни канали, филми, онлайн домашни тренировки и облачни игри. Днес българските потребители имат достъп до повече от 200 от най-модерните компютърни игри, като Fortnite и GTA 5, директно на телевизора - само свържете Bluetooth геймпад. Достъпът се осигурява чрез услугата за облачни игри Boosteroid (един от трите най-големи доставчици на облачни игри в Европа).

Качествени екрани

Телевизорите KIVI поддържат HDR при възпроизвеждане на съдържание онлайн и в игри. Super Contrast Control ви позволява да промените контраста на изображението в определени области на екрана в тъмни сцени. Когато гледате съдържание под 4K, телевизорът може да изостри изображението благодарение на технологията UltraClear. Гаранцията на дисплейния модул на телевизор KIVI е 3 години.

Звук от JVC Kenwood

За новата линия е разработена собствена система от високоговорители с подкрепата на JVC Kenwood. Динамик две 12 вата. Dolby Audio Processing (DAP) не само ви позволява да избирате звукови настройки за филми, музика или подкасти, но също така увеличава силата на гласа или изравнява силата на звука, когато съдържанието е по-силно, като например при преход от филм към реклама.

***

Телевизорите KIVI са представени в широка гама - от 24'' до 65'' в безрамков дизайн. За светли интериори KIVI предлага и телевизори в бяло.



Свързани новини