6 Септември, 2022 11:37 3 268 2

Нови навигационни системи за Kia и Hyundai

  • hyundai-
  • tomtom-
  • навигация-
  • ioniq-
  • genesis-
  • kia

HMG сключи сделка с TomTom

Нови навигационни системи за Kia и Hyundai - 1

Hyundai Motor Group официално представи сключената с TomTom сделка, която ще заздрави отношенията между двете страни, след като двете компании работиха заедно над споразумение за Genesis. Всички нови автомобили от марките Hyundai, Kia, а на по-късен етап и Genesis ще пристигат серийно с вградена навигационна система TomTom, която ще представя карти и трафик в реално време.

Нови навигационни системи за Kia и Hyundai

„Радваме се, че всички шофьори на Hyundai и Kia в Европа ще се възползват от комфорта и безопасността, осигурени от най-добрата в класа технология за геолокация на TomTom“, каза Хъйонг Куон, Вицепрезидент и ръководител на екипът за разработка на TomTom. „TomTom е партньор, на когото се доверяваме да предоставя изключително точни данни от картата, които подобряват нашата технология за асистирано управление на магистрали и информацията за трафика в реално време, която ни помага да оптимизираме навигационните данни."

Нови навигационни системи за Kia и Hyundai

TomTom също така предлага данни за всички ограничения за скоростта, които да помагат за интелигентното ограничаване и наредбите, които влязоха за това от месец юли 2022 година. Според информацията, милиони автомобили от трите марки ще пристигнат оборудвани с тази технология през следващите години.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 меркантилност

    0 5 Отговор
    а дали ще помогнат на клиента да открие от къде идва зловонията в колата? а, да вярно, беше от некачествено рециклирана кожа на седалките..

    Коментиран от #2

  • 2 Кеке

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "меркантилност":

    Гроздето е кисело