25 Октомври, 2022 16:05 1 739 3

Работата на приложението "УатсАп" беше възстановена след кратко прекъсване днес

  • приложение-
  • уатсап -
  • кратко прекъсване

По информация от страница, която следи за прекъсвания на работата на интернет приложения, прекъсването е продължило около два часа

Работата на приложението "УатсАп" беше възстановена след кратко прекъсване днес  - 1
Снимка: Shutterstock

Компанията "УатсАп" съобщи, че работата на популярното приложение за размяна на съобщения е била възстановена след кратко прекъсване днес, в резултат на което хора по целия свят се оплакаха, че не могат да получават или изпращат съобщения, предаде Асошиейтед прес.

По информация от страница, която следи за прекъсвания на работата на интернет приложения, прекъсването е продължило около два часа. Говорител на "УатсАп" каза, че компанията е възстановила работата на приложението и се извини за причиненото неудобство.

Компанията "Мета", която преди беше известна под името "Фейсбук", купи "УатсАп" през 2014 година. Приложението е изключително популярно в много страни по света и много хора го използват за ежедневна комуникация.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Теле

    5 0 Отговор
    Фащ приложение, може и без него
  • 2 хАстролога

    3 0 Отговор
    Много сигурно приложение - информацията ви изтича само към подходящите лица.
  • 3 Яжте лютеница

    2 0 Отговор
    Нема да се плашите СИРЕНИЕ