Last news in Fakti

28 Октомври, 2022 16:45 1 470 9

Появиха се първите „афтърмаркет“ джанти за пикапа на Tesla

  • tesla-
  • cybertruck-
  • джанти

Unplugged Performance представи своето виждане за колелата на Cybertryck

Ако всичко върви по план и Мъск не размисли за пореден път, производството на електрическия пикап на Tesla трябва да започне в началото на следващата година, а малко след това да стартират и първите доставки. Ако това се случи, то хиляди американци най-после ще получат пикапа, който чакат от повече от две години.

Поради тази причина някои компании в света на извънзаводските доработки или така наречените афтърмаркет части вече се активизираха. Такава например е компанията Unplugged Performance, която представи комплект джанти, пасващи на Cybertruck. Колелата се предлагат в размер от 20, 21 или 22 цола в черен, бронзов или титаниев сатенен цвят.

Цената на джантите започва от 6 хиляди евро и може да достигне до близо 7 хиляди евро в зависимост от желанието на клиента. Желаещите да закупят комплект, вече могат да го направят като заплатят такса от около 70 евро, която при отказ се връща. Ако все пак се притесняват, че може да получите джантите, преди Cybertruck официално да влезе в производство, то това е невъзможно. От компанията съобщават, че изчакват да се появи серийна версия, за да направят тестове на джантите в реални условия с пикапа.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 омъскаряване

    4 6 Отговор
    Пирамида в пряк и преносен смисъл! Ха ха
  • 2 гост

    7 1 Отговор
    Оригиналните джанти са проектирани за повишено сцепление в дълбока кал и сняг , така че тия ще са за кафе рейсърите ! Ама има хора , дето 6 000 евро ги харчат за маркови маратонки , що да не го дадат и за едни джанти , дето гаранция ще изкарат десет пъти колкото маратонките !

    Коментиран от #3

  • 3 Гост

    5 5 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Толкова пари само за джанти без гуми.За същите пари в лева си купувам една кола втора употреба.

    Коментиран от #4

  • 4 гост

    5 3 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    То може да си купиш и къща в някое забутано село за тия пари , ама не говорим за тебе , а за "отличниците" , дето тия пари ги изкарват за по-малко от ден , те "втора ръка" кола не купуват и на чистачката си ! А между другото първите Сайбъртрък вече се оценяват на близо милион , толкова са офертите на черния пазар след 2 години чакане и над половин милион чакащи !! Така че 6 000 евро могат да дадат и за едно "миене" , да не говорим за джанти !

    Коментиран от #5

  • 5 Объркал си се жестоко

    2 4 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    Поръчките не са половин милион. Толкова бяха за тесла модел 3 която събра най-много поръчки за всички времена при представянето си.

    За cyber truck се събраха 1,5 милиона поръчки и взеха приза от тесла модел 3. Всъщност поръчките можеше и да са повече, но още миналата година спряха да вземат поръчки, защото дори за изпълнението на тези ще им трябват няколко години след като започнат производството, когато там го започнат. Защото когато Илон Мъск ти каже някакъв срок, в 99,9% ще те излъже. И най-лошото е, че си вярва.

    Коментиран от #6

  • 6 гост

    2 5 Отговор

    До коментар #5 от "Объркал си се жестоко":

    Той сроковете много добре си ги казва , ама не може да знае дотогава колко идиота като Путлер ще направят някоя свинщина , дето целия свят трябва да плаща за нея !!

    Коментиран от #7

  • 7 Както знаеш

    5 1 Отговор

    До коментар #6 от "гост":

    Вероятно симпатизирам на Илон Мъск и на Тесла повече от теб, но не мога да кажа на черното бяло.

    Нещо да кажеш за автопилота? И за него ли е виновен Путин? Ще стане ли си края на годината? Коя година?

    За мен е важно, че не се отказва и рамо или късно, обикновено късно, повечето от което е обещал става, въпреки че са му казвали, че е невъзможно. Не жали сили и средства и постига целите.

    Вероятно и с пикапа ще срещне редица проблеми с производството, но ще им намери решение. Ако не до края на 2023, то ще е през 2024. Сега поне няма опастност Тесла да фалира, като през 2017 при проблемите с производството на Модел 3
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.