Last news in Fakti

11 Ноември, 2022 14:26 1 382 3

Електрически офис стол с всички екстри (ВИДЕО)

  • vw-
  • volkswagen-
  • офис стол-
  • офис-
  • стол

Идеята е дело на инженери от лекотоварния отдел на VW

Инженери от норвежкото представителство на Volkswagen изглежда имат твърде свободно време и поради тази причина решиха да го запълнят като направят електрически офис стол, който може да се движи със скорост до 18км/ч, а също така разполага с всички екстри, които един стол може да има.

Столът разполага с две завиващи 4-цолови гуми с алуминиеви джанти, които се задвижват от електромотор. Заедно с батерия с неясен капацитет, столът може да измине около 12 километра с едно зареждане, а заедно с това да захрани и екстри като LED фарове, амбиентно осветление, камера за задно виждане и дори стерео музикална система.

Модифицираният стол разполага още с клаксон, теглич в задната част, както и 360-градусови сензори за парктроника. Очаквано, столът не може да бъде закупен от никъде и от Volkswagen ще го ползват само за рекламни цели, а също така и за разведряване в офиса, както можем да видим от кадрите.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния софиянец

    4 1 Отговор
    А вибратор има ли ???

    Коментиран от #2

  • 2 Емили

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния софиянец":

    ще му сложа да ме крепи
  • 3 Христо Божилов

    0 3 Отговор
    Ей такъв стол трябваше да има във всички затвори, ама нали сме "европейци", премахнахме смъртното наказание