24 Ноември, 2022 19:02 1 473 2

Автопилотът на Tesla вече е наличен за всички

  • tesla-
  • автопилот-
  • мъск-
  • fsd

Бета версия на софтуера може да бъде инсталирана на всички автомобили в Северна Америка

Автопилотът на Tesla вече е наличен за всички - 1

По-рано този месец Мъск обяви, че Tesla ще обяви важни новини свързани с усъвършенствания си автопилот известен още като FSD Beta. Някои смятаха, че новостите ще са свързани с първата стабилна версия на системата, докато други твърдяха, че тя просто ще бъде разпространена до повече хора.

Сега Мъск официално обяви пазената в тайна по-рано новина в официалния си профил в Twitter, като сподели, че автопилотът на Tesla вече е достъпен за всички съвместими автомобили в Северна Америка. Той поздрави екипът си за важното постижение.

Функцията е налична за всички автомобили произведени след 22 април 2019 година, а допълнителното оборудване за стартиране на автопилота добавя 15 хиляди долара към цената на колата, като е възможно да плащате и месечен абонамент от 199 долара на месец.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ммм Даа

    5 2 Отговор
    Да разбирам че вече всеки би могъл да има честа да участва в газенето на хора..
    Трябваше най-малкото да върнат този "автопилот" за доработка но $$$$$
  • 2 Иванушка 🇷🇺⁰⁰

    3 8 Отговор
    Ние в р00бсия още разработваме ел.стъклата и огледалата съвмесно с талибания и еритрея, към 2025 ако още съществуваме ще ги тестваме!