Last news in Fakti

5 Декември, 2022 20:17 5 912 3

Смартфоните на Google също се превръщат в шофьорски книжки

  • шофьорска книжка-
  • apple-
  • google-
  • pixel

Технологичната компания ще позволи новата технология съвсем скоро

Смартфоните на Google също се превръщат в шофьорски книжки - 1

Google ще последва хода на Apple и ще позволи на своите потребители да използват смартфоните си като шофьорски книжки, след като определени власти в Щатите позволиха тази технологична новост.

Новият ъпдейт, който ще донесе тази функция ще бъде пуснат през месец декември, но тогава функцията ще бъде в бета версия, което не гарантира пълното ѝ функционално използване. Освен шофьорската книжка, приложението ще може да запазва и други документи за самоличност.

Apple представи същата функция, но за своята операционна система още през месец септември 2021 година, като също така позволи на потребителите да използват и своите смартчасовници, за да предоставят документите си за самоличност.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БгТопИдиот

    13 11 Отговор
    В лошата Раша -правата(СУМПС) отдавна са им на смартфоните.

    Доброютро.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Верно

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "БгТопИдиот":

    Така е ,още от 1947 г всичко им е в смартфоните!