Last news in Fakti

24 Януари, 2023 12:44 1 137 2

Мъск маха всички реклами от Twitter, но само за някои

  • twitter-
  • реклами-
  • мъск

Нов по-скъп абонамент ще премахне изцяло дразнещите елементи

Мъск маха всички реклами от Twitter, но само за някои - 1
Снимка: Shutterstock

Една от първите промени, които Мъск направи при стъпването си в Twitter бе да представи абонаментна такса, която премахна донякъде рекламите в приложението и уеб версията на социалната мрежа. Това, обаче не се харесва на самия Мъск и сега той планира да направи още по-голяма стъпка.

В поредния си пост в социалната мрежа, милиардерът обяви, че рекламите са твърде големи и се появяват твърде често. Той заяви, че ще поправи това в следващите седмици и обяви, че ще представи нова програма за абонамент, която ще действа заедно с настоящата.

Тя, разбира се, ще бъде с по-висока цена, но пък ще премахне абсолютно всички реклами, които социалната мрежа показва в момента. Това не е нов похват в тази индустрия, тъй като подобни мерки има в YouTube, Telegram и други.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬🇪🇺💯🇺🇸🤟

    0 1 Отговор
    Евала, айе че аз да си открия акаунтче (без реклами) в “твелеритърчето”, :) Елона Мъск е моят герой❗️
    🇺🇸Power to the People 🇺🇸
  • 2 Джон

    0 0 Отговор
    Туитър стана ко чи на. Пред разпад е.