Last news in Fakti

10 Март, 2023 17:59 1 208 2

Следващата „колонка“ на Apple ще получи множество нови функции и дисплей

  • apple-
  • homepod-
  • колонка-
  • тонколона-
  • дисплей

Това твърди известен аналитик

Следващата „колонка“ на Apple ще получи множество нови функции и дисплей - 1

Apple ще представи ново поколение HomePod през първата половина на 2024 година. Следващото поколение на устройството ще бъде с изцяло нов дизайн или поне така твърди популярният анализатор Минг-Чи Куо, който до момента се е доказал с точни прогнози за устройствата на гиганта от Купертион.

Според неговите данни, новото устройство от стратегията за умен дом на Apple ще разполага със 7-инчов екран, който може да бъде използван за контролирането на аксесоара или дори видеоразговори. Вероятно ще видим и променен дизайн с различна форма от настоящия цилиндричен модел.

Смята се, че разработката на дисплеите е поверена на компанията Tianma Microelectronics, която се смята и за един от бъдещите разработчици на дисплеите за iPad. Освен като , колонка, устройството ще развие своите възможности и може да получи интеграция и в tvOS, но към момента все още е рано да се говори за това.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хихихи..

    3 1 Отговор
    Тактики за "наблюдение" на индивидите от Планетата ка "свръх оптималните технологии" Скукааа...
  • 2 Страхил

    0 5 Отговор
    Ще следят русофилите