Last news in Fakti

11 Април, 2023 20:03 1 550 4

Ferrari ще си партнира със Samsung

  • ferrari-
  • samsung-
  • сделка

Корейците ще доставят дисплеи за италианската марката

Ferrari ще си партнира със Samsung - 1

Следващото поколение автомобили на Ferrari ще бъдат оборудвани с дисплеи на Samsung. Това стана ясно след като двете компании сключиха споразумение за партньорство, което ще позволи на италианците да надградят сериозно технологиите в автомобилите си. Към момента все още не са ясни никакви финансови индикации по сделката между двата бранда.

"В луксозния сектор изживяването на клиента е от ключово значение", казва Бенедето Виня, главен изпълнителен директор на Ferrari. "Чрез това стратегическо партньорство със Samsung Display за специално разработване на индивидуални решения за дисплеи с OLED технология ще направим значителна крачка напред в дигиталната среда на нашите модели от следващо поколение."

"Въз основа на богатия ни опит в OLED технологията сме готови да представим авангардни решения за дисплеи, които да отговарят на високите стандарти на Ferrari", каза JS Choi, президент и главен изпълнителен директор на Samsung Display. "Сигурни сме, че сътрудничеството ни с Ferrari ще ни предостави вълнуваща възможност да приложим силните си страни в областта на суперавтомобилите и да затвърдим позициите си на автомобилния OLED пазар, което ще ни позволи да достигнем все нови и нови висоти."


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 второ качество

    1 10 Отговор
    Груба грешка. Има само една технологична фирма и тя е Апъл

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Търговеца

    2 0 Отговор
    Да си ги купуват директно от Китай, ще им излезе по-евтино, а качеството и производителя е същия :-D
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 КРъпката

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "второ качество":

    Груба грешка е ако си мислиш така.