Last news in Fakti

3 Август, 2023 18:30 22 604 5

Waze се превърна в приложение за … запознанства

  • waze-
  • навигация

Френска двойка планира да се ожени след като се срещат в софтуера за навигация

Waze се превърна в приложение за … запознанства - 1

Waze е едно от най-популярните приложения за навигация в целия свят като причините за това се крият, както в добрите насоки, които то дава при шофиране, така и в опциите за докладване на различни опасности на пътя. Освен за навигация, обаче, приложението изглежда се е превърнало и в такова за запознанства, след като двойка от Франция споделя интересната си любовна си история, цитирана от Autoevolution.

Вивиан и Енцо са двама влюбени, които планират скоро да вдигант сватба, след като се запознават през 2019-та благодарение на приложението за навигация. Двамата се отправят към Буш дю Рон с два различни автомобила на които шофьорите използват Waze, за да намерят по-бърз маршрут. Енцо използва Waze, за да сигнализира за неработеща задна светлина, на колата отпред в която се вози Вивиан. За да се отблагодари, водачът на предната кола решил да почерпи Енцо на следващата отбивка на магистралата.

От там започва и любовната история, която това лято ще завърши със сватба. Двамата дори мислели да използват логото на Waze за поканите си, но в крайна сметка се отказали. Те се шегуват, че в момента не използват приложението за навигация, а когато това се случва, изключват функцията за чат, по обясними причини.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 37 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 социалки на парцалки

    26 3 Отговор
    В мъжките времена, джентълмена леко я чукваше в бронята "Ох извинете, а ти знаеш ли, колко хубави очи имаш..." и те така. Сега се плодят през социалки!

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Знайко

    19 1 Отговор
    Не се подигравайте на хората.замислете се какви шансове имате да се запознаете с някого на живо ако не ви запознава колега, приятел или познат. Да пишеш 3 месеца на някой голям сутиен с очила и да не ти отговори никога? Да изпиеш 56 уискита на 7 дни без никой да те заговори, бродейки по заведенията? Или да сваляш съседката, която си напъдил когато сте били в гимназията , щото задника и е 3 кв.м? Даже изпитвам някакво възхищение към хората , които използват необичайни начини за запознанства. Да отбележим, че като са спрели на бензиностанцията да се почерпят , за да свалиш причтелката трябва да си джентълнмен по нейния тертип , а не по твоя! Така че ммчето пътво се е възползвало от софтуера за да направи добро, някой да не го сапунисат ченгетата, второ е бил възпитам и културен и....готово....то не е като да сглобяваш ядрен реактор.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Уау

    0 0 Отговор
    Уууааааууу