Last news in Fakti

21 Август, 2023 19:15 2 471 2

Samsung обмисля по-евтин сгъваем Galaxy

  • samsung-
  • galaxy-
  • galaxy z fold

Смартфонът ще се появи след Z Fold 6

Samsung обмисля по-евтин сгъваем Galaxy  - 1

Както ви разказахме и при подробното ревю на Galaxy Z Fold 5, най-големият недостатък на смартфона е неговата цена. Сгъваемият модел е позициониран в най-горния ценови сегмент, но скоро от корейската компания може да представят по-евтина алтернатива или поне такива са слуховете.

Докладите са споделени от Revengus, които от своя страна черпят информация от данни за сензорите на следващото поколение смартфони на Samsung. Там е открита информация за нови камери на смартфон с неясно име, който вероятно ще носи името Galaxy Z FE.

За момента не е ясно какъв тип точно ще е сгъваемото устройство, както и какви ще са неговите параметри, но повече за това вероятно ще разберем едва след година, когато очакваме да се появи Galaxy Z Fold 6 и Galaxy Z Flip 6.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зомбайо

    6 5 Отговор
    Тия идиоти продължават да настъпват мотиката с тия сгъвайки. Прамахнаха си средния сегмент телефони и оставиха само суперевтините а 13-14 и неоправдано скъпите с-ки. За фолдовете дето няма да изкарат и година преди дисплея да се скапе, но с цената на хубав телевизор дори не искам да говоря. Ами успех....исках да си купя нов самсунг тази година но ще си карам със стария а72 доакто не изпуши, защото нямам алтернатива.

    Коментиран от #2

  • 2 беГендер Сороски

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Зомбайо":

    Мъни, мъни, мъни, мъни... живота е парииии