Last news in Fakti

29 Август, 2023 14:55 2 065 2

Oppo представи първия сгъваем смартфон „мида“ с три камери

  • oppo-
  • смартфон-
  • сгъваем смартфон

Устройството пристига със система на Hasselblad

Oppo представи първия сгъваем смартфон „мида“ с три камери - 1

Китайската компания Oppo представи своя нов сгъваем смартфон Find N3 Flip, който пристига като заместник на представения през изминалата година Find N2 Flip. Устройството запазва своя 3.26-инчов AMOLED дисплей на гърба, но за сметка на това получава усъвършенствана камера с помощта на Hasselblad.

По този начин новият смартфон се превръща в първия по рода си от този тип, който разполага с троен сензор на задната камера. Основната оптика разчита на 50MP камера, която работи заедно с 48MP ултраширока камера, както и 32MP леща с 2-кратен оптичен зуум.

Процесорът е MediaTek Dimensity 9200 и работи с 12GB RAM памет и 256GB място за съхранение или версия с 512GB място за съхранение. Батерията е с капацитет от 4300мАч и поддържа до 44W бързо зареждане. Основният дисплей е с диагонал от 6.8 инча с LTPO AMOLED и резолюция 1080х2520 пиксела с честота на опресняване до 120Hz.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иновации

    0 0 Отговор
    Картонените са на мода с предплатена карта за чужденци.
  • 2 Лост

    0 0 Отговор
    Направо си е табакера.